Ланене нити

Љубазно вас позивамо у секцију платнених нити! Скупили смо све врсте и верзије овог производа, од традиционалних мат до шарених и воштаних. Могу се користити на различите начине и помоћи ће вам у разним животним областима. Погледајте нашу понуду и нећете бити разочарани!

Линијске нити се понекад називају ижице или врпце. Најчешће се користе за паковање, у канцеларијама и индустрији одеће. Такође вам помажу у решавању многих тешких проблема у домаћинству. Можете комбиновати и везати мање предмете са њима. Овај производ је једноставно незамјењив за све домаћице и самосталне мушкарце и жене. Еколошки, биоразградиви нити су савршено погодне за баштованство. Такође су цењени материјал за рукотворине. Висока отпорност на кидање, резање и истезање, упијање воде и сигурност у употреби припадају најважнијим карактеристикама овог производа.

Погледајте нашу понуду и изаберите производ који задовољава ваше потребе! Одличан однос цене и цене дефинитивно ће вам се свидети. Наша продавница нуди много различитих могућности испоруке, али пакет са порученом робом ће вам увек брзо и ефикасно доћи. Љубазно вас позивамо да искористите нашу понуду!

727.33 din
1,665.33 din
3,155.67 din