• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lanene niti

Dobrodošli u našu kategoriju Lanenih konaca! Skupili smo opsežnu kolekciju lanenih konaca, od tradicionalnih mat do živopisnih, voskiranih varijanti. Ovi konci su svestrani i mogu vam pomoći u brojnim zadacima u različitim aspektima života. Istražite našu ponudu i pripremite se da budete impresionirani!

Laneni konci, poznati i kao užad ili špagi, uglavnom se koriste za pakiranje u uredima i tekstilnoj industriji. Nezamjenjivi su za rješavanje mnogih kućanskih izazova. Možete ih koristiti za čvrsto vezivanje i grupiranje malih predmeta. Nezamjenjivi za kućanice i DIY entuzijaste, naši ekološki, biorazgradivi konci su idealni za vrtlarenje i vrlo su traženi u rukotvorinama. Njihova visoka otpornost na kidanje, rezanje i rastezanje, zajedno s svojstvima upijanja vode i sigurne upotrebe, su među njihovim najvrednijim karakteristikama.

Pregledajte našu ponudu i pronađite laneni konac koji odgovara vašim potrebama! Izvrsni odnos cijene i vrijednosti sigurno će privući vašu pažnju. Naša trgovina nudi razne opcije dostave, osiguravajući da vaša narudžba stigne brzo i učinkovito. Srdačno vas pozivamo da iskoristite naše Lanene konce i sve što oni imaju za ponuditi!