• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Menta vetőmag

Az internetes áruházunkban a borsmenta magjai, az egyik legnépszerűbb gyógynövény. Ez az évelő növény akár 70 cm magas. A napos helyeket egy friss, mérsékelten nedves, termékeny talaj jellemzi.

A borsmenta értékes gyógynövény, amelyet nemzedékeken keresztül alkalmaztak, mivel sokféle módon alkalmazható. Cholagogue, carminative, antibakteriális és nyugtató tulajdonságokat mutat. Emésztési zavarokban, valamint biledukt és májelégtelenségben alkalmazzák. A mentol, amely a menta egyik esszenciális olajja, a fogkrémek, a rágógumi és a szájvíz fő összetevője. A borsmentát számos ételben és italban is használják, mint a limonádé vagy a mojito koktél. A szárított vagy friss borsmenta levelek sok étel ízét adják. Ez a növény júliusban és augusztusban virágzik, és rovarokat vonz, mint egy vadnövény. Sajnos a virágzó szakaszban értékes anyagokat veszít.

A borsmenta korianderrel és köményrel együtt a kerti áruházunkban rendelkezésre álló emésztőrendszeri magkeverékbe tartozik. Az általunk kínált valamennyi mag kiváló minőségű és kielégítő csírázhatóságot biztosít, mivel csak bizonyított beszállítóktól származik. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak. Ha kétsége van, csak próbálja meg magunkat!