• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Mintun siemenet

Löydä ilo omien piparminttujesi kasvattamisesta valikoimamme Mintun siementen avulla, jotka ovat saatavilla verkkokaupassamme. Tämä suosittu monivuotinen kasvi voi kasvaa jopa 70 cm korkeaksi ja viihtyy parhaiten aurinkoisilla paikoilla, joissa on hyvin vettä läpäisevä, kohtuullisen kostea ja hedelmällinen maaperä.

Piparminttu ei ole vain suosittu lääkekasvi, vaan se on myös monipuolisesti käytettävä ja sukupolvien ajan hyväksi koettu kasvi kotitalouksissa. Sillä on koleerisia, karminatiivisia, antibakteerisia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Sitä käytetään tehokkaasti ruoansulatusongelmissa, sappiteiden ja maksan toimintahäiriöissä. Mentoli, yksi piparmintun tärkeimmistä eteerisistä öljyistä, on pääainesosa tuotteissa kuten hammastahna, purukumi ja suuvesi. Lisäksi piparminttua käytetään monissa ruoissa ja juomissa, kuten limonadissa tai mojito-cocktailissa. Vaikka kasvi kukkii heinä- ja elokuussa ja houkuttelee hyönteisiä, on hyvä tietää, että se menettää joitain aktiivisia ainesosiaan kukinnan aikana.

Mintun siemenet ovat myös osa erityisesti valikoituja siemenseoksiamme ruoansulatusystävällisille yrteille, yhdessä korianterin ja kuminan kanssa. Voit olla varma, että kaikki meiltä saatavat siemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne tulevat vain luotettavilta toimittajilta. Kasvatusmenestys on lähes taattu, kunhan kasvuolosuhteet ovat oikeat. Joten jos harkitset omien yrttien kasvattamista, älä epäröi — kokeile Mintun siemeniämme jo tänään!