• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Mentă

Descoperă plăcerea de a-ți cultiva propria mentă cu ajutorul gamei noastre de Semințe de mentă, disponibile în magazinul nostru online. Această plantă perenă populară poate crește până la o înălțime de 70 cm și preferă locurile însorite, cu un sol bine drenat, moderat umed și fertil.

Menta nu este doar o plantă medicinală populară, dar este și o necesitate versatilă și dovedită de generații în gospodării. Are proprietăți coleretice, carminative, antibacteriene și calmante. Este eficientă în tratarea problemelor digestive, precum și a disfuncțiilor vezicii biliare și ficatului. Mentolul, unul dintre uleiurile esențiale de care menta este bogată, este ingredientul principal în produse cum ar fi pasta de dinți, guma de mestecat și apa de gură. În plus, menta este folosită în numeroase feluri de mâncare și băuturi, precum limonada sau cocktailul Mojito. Deși planta înflorește în iulie și august și atrage insecte, este bine să știți că își pierde unele dintre substanțele active în stadiul de înflorire.

Semințe de mentă sunt, de asemenea, incluse în amestecul nostru special de semințe pentru plante digestive, împreună cu coriandru și chimen. Puteți fi siguri că toate semințele oferite de noi sunt de înaltă calitate și au o putere mare de germinare, deoarece provin numai de la furnizori de încredere. Succesul în cultivarea acestor plante uimitoare este aproape garantat, cu condiția să se mențină condițiile adecvate de creștere. Așadar, dacă vă gândiți să vă cultivați propriile plante aromatice, nu ezitați - încercați Semințe de mentă astăzi!