• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Orchideaföldek és talajkeverékek

Keresi a tökéletes talajt az orchideáihoz? Ne keressen tovább! Online kertészetünk széles választékot kínál magas minőségű orchidea talajokból és virágföldből, amelyeket kifejezetten azoknak a kifinomult növényeknek a igényeire terveztünk.

Mint bármely orchidea rajongó elmondja Önnek, a szokásos kerti vagy virágföld egyszerűen nem elegendő ezeknek a finom szépségeknek az ápolásához. Az orchideák epifiták, és olyan talajra van szükségük, amely kiváló vízelvezetést és szellőzést biztosít. Orchidea talajaink választékában nagy kéregdarabok, kókuszdióhéj darabok és durva tőzeg keveréke található, ami az ideális környezetet teremti meg orchideái számára a fejlődéshez.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinket elismert hazai termelőktől szerezzük be, akik az kertészeti iparban kiválóan elhelyezkedtek. Kínálatunkban megtalálja Hollas Orchidea Talaját 5 literes kiszerelésben, versenyképes áron és kivételes minőségben. Emellett Premium Minőségű Orchidea Talajt is kínálunk a Compo-tól praktikus 5 literes kiszerelésben. Azoknak, akik kisebb mennyiségre van szükségük, gazdaságos választás lehet a Target Orchidea Talaj 3 literes kiszerelése, amely komposztált kéreggel van gazdagítva.

De ez még nem minden! Fedezze fel egyedülálló, innovatív termékeink választékát, mint például a Zielony Dom Stone Pine Orchidea Talaját Mycorrhizával 1,5 literes kiszerelésben. Ez a kifejezetten összeállított keverék mycorrhiza hozzáadásával elősegíti az orchideák egészséges növekedését és gazdag, gyakori virágzását.

Kertészetünk Magas Minőségű Orchidea Talajokat kínál megfizethető áron. Ne várjon tovább, vásároljon online és élvezze az elérhető szállítási lehetőségeket. Bízzon az szakértőkben, és adjon megfelelő gondoskodást orchideái számára, elégedettségi garanciánkkal! Nevelje orchideáit a tökélyig Orchidea Talajaink és Virágföldjeink kategóriájával!