• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Orchidea talajok és cserepes keverékek

Az orchidea talajok fontos szerepet játszanak e csodálatos virágok sikeres termesztésében. Ha még mindig nem biztos benne, hol találja meg a legjobb minőségű talajt, böngésszen át kínálatunkban. Ez a részleg magában foglalja a híres hazai termékek orchidea talajait. Nézze meg professzionális cserepes keverékeinket - az alábbi listán találhatók.

Minden orchidea szerető tudja, hogy a sokoldalú kerti vagy cserép talaj nem működik ezen igényes növények termesztésében. Az orchideák epifiták és rendkívül áteresztő talajt igényelnek - a nagy kéreg- és kókuszhéj-darabok, valamint a durva tőzeg a megfelelő anyag. És ilyen kompozíciókat kínálunk online áruházunkban. Minden talaj és talajtakaró termékünk elismert, nagyra értékelt márkáktól származik, megalapozott pozícióval a kertészeti piacon. A kiváló termékek széles választékából kínáljuk az 5 literes Hollas orchidea talajcsomagokat kivételesen versenyképes áron és a Premium minőségű orchidea talajt a Compótól - 5 liter. Ha kisebb csomagra van szüksége, válassza a Target orchideaföldjét, nagy mennyiségű komposztált kéregben, 3 literes csomagolásban, és pénzt takaríthat meg. Hatalmas kínálatunkban olyan egyedi, vadonatúj termékeket is talál, mint a kő fenyő orchidea talaj mikorrhizával - 1,5 liter - a Zielony Dom-tól. Köszönet a mikorrhizának. a javasolt keverék biztosítja az egészséges orchidea növekedést és a bőséges, gyakori virágzást.

Kerti vetőmag-piacunk óriási kínálattal büszkélkedhet kiváló minőségű orchidea talajjal, bimbóbarát árakon. Ne várjon tovább, és vásároljon online, megfizethető szállítással. Bízzon a szakértőkben, és az elégedettség garanciájával gondoskodjon megfelelően orchideáiról!