• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Soluri pentru Orhidee și Amestecuri pentru Ghivece

Sunteți în căutarea solului perfect pentru orhideele dvs.? Nu mai căutați! Magazinul nostru online de grădinărit vă oferă o gamă variată de soluri de înaltă calitate pentru orhidee și amestecuri pentru ghivece, special create pentru a satisface nevoile acestor plante excepționale.

Așa cum orice iubitor de orhidee vă va spune, solul obișnuit de grădină sau de ghiveci nu este suficient pentru a crește aceste plante delicate. Orhideele sunt epifite și necesită un sol extrem de permeabil - fragmente mari de scoarță, coji de nucă de cocos și turbă grosieră sunt materialele potrivite. Și tocmai aceste compoziții le oferim în magazinul nostru online. Toate solurile și produsele noastre de mulci provin de la mărci renumite și bine cotate cu o poziție solidă pe piața grădinăritului. Din această selecție largă de produse excelente, vă oferim pachetele de 5 litri de Sol pentru Orhidee de la Hollas la un preț extrem de competitiv și Sol pentru Orhidee de calitate premium de la Compo - 5 litri. Dacă aveți nevoie de un pachet mai mic, alegeți Solul pentru Orhidee de la Target, cu un conținut ridicat de scoarță compostată, într-un pachet de 3 litri și economisiți bani. Veți găsi, de asemenea, produse unice și complet noi, cum ar fi Solul pentru Orhidee din pin cu micoriză - 1,5 litri - de la Zielony Dom, în oferta noastră vastă. Datorită micorizei, amestecul propus asigură o creștere sănătoasă a orhideelor și înflorire abundentă și frecventă.

Magazinul nostru de semințe de grădină se mândrește cu o ofertă vastă de sol pentru orhidee de înaltă calitate la prețuri prietenoase cu bugetul. Nu mai stați pe gânduri și faceți cumpărături online cu opțiuni de livrare accesibile. Încredințați-vă specialiștilor și oferiți orhideelor dvs. îngrijirea adecvată, cu garanția satisfacției noastre! Îngrijiți-vă orhideele cu perfecțiune cu categoria noastră de Soluri pentru Orhidee și Amestecuri pentru ghivece!