• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Tla za orhideje i mješavine za lonce

Tla orhideja igraju važnu ulogu u uspješnom uzgoju ovih veličanstvenih cvjetova. Ako još uvijek niste sigurni, gdje pronaći najkvalitetnije tlo, pregledajte našu ponudu. Ovaj odjel obuhvaća tla orhideja iz poznatih domaćih proizvoda. Pogledajte naše profesionalne mješavine za lonce - one se mogu naći na popisu ispod.

Svaki ljubitelj orhideja zna da višenamjensko tlo za vrtove ili lonce ne djeluje kod uzgoja ovih zahtjevnih biljaka. Orhideje su epifiti i zahtijevaju izuzetno propusno tlo - veliki komadi kore i ljuske kokosovog oraha i grubi treset pravi su materijali. A takve skladbe nudimo u našoj internetskoj trgovini. Sva naša tla i proizvodi za malč dolaze od poznatih, cijenjenih marki s utvrđenim položajem na vrtlarskom tržištu. Iz ovog širokog izbora izvrsnih proizvoda nudimo 5-litarsko pakiranje tla od orhideja Hollas po izuzetno konkurentnoj cijeni i tla vrhunske kvalitete od Compo od 5 litara. Ako vam treba manje pakiranje, odaberite tlo Orhideja iz Targeta, s visokim sadržajem kompostirane kore, u pakiranju od 3 litre i uštedite novac. U našoj širokoj ponudi pronaći ćete i jedinstvene, potpuno nove proizvode poput tla od orhideja kamenog bora s mikorizom - 1,5 litre - tvrtke Zielony Dom. Zahvaljujući mikorizi. predložena smjesa osigurava zdrav rast orhideja i obilno, često cvjetanje.

Naše tržište vrtnih sjemenki može se pohvaliti ogromnom ponudom visokokvalitetnog tla za orhideje po povoljnim cijenama. Nemojte više čekati i kupujte putem interneta s povoljnom dostavom. Vjerujte stručnjacima i vodite računa o svojim orhidejama uz garanciju zadovoljstva!