Земљишта за орхидеје и мешавине за саксије

Земљишта орхидеја играју важну улогу у успешном узгоју ових величанствених цветова. Ако и даље нисте сигурни, где можете пронаћи најквалитетније тло, прегледајте нашу понуду. Одељење обухвата тло орхидеја реномираних домаћих производа. Погледајте наше професионалне смеше за заливање - оне се могу наћи на доњој листи.

Сваки љубитељ орхидеја зна да вишенаменско баштенско тло или земљиште за саксије не функционишу у узгоју ових захтевних биљака. Орхидеје су епифити и захтевају изузетно пропусно земљиште - велики комади коре и љуске кокосовог ораха и груби тресет прави су материјали. А такве композиције нудимо у нашој интернет продавници. Сви наши производи од тла и малча долазе од познатих, високо цењених марки са утврђеним положајем на баштенском тржишту. Из овог широког избора изврсних производа нудимо 5-литарско паковање орхидејског тла из Холлас-а по изузетно конкурентној цени и премиум квалитетно земљиште за орхидеје из Цомпо-а - 5 литара. Ако вам треба мање паковање, одаберите тло Орхидеја из Таргета, са високим садржајем компостиране коре, у паковању од 3 литре и уштедите новац. У нашој огромној понуди наћи ћете и јединствене, потпуно нове производе као земљиште орхидеја каменог бора са микоризом - 1,5 литра - компаније Зиелони Дом. Захваљујући микоризи. предложена смеша осигурава здрав раст орхидеја и обилно, често цветање.

Наше тржиште баштенског семена може се похвалити огромном понудом висококвалитетног тла за орхидеје по повољним ценама. Не чекајте више и купујте путем Интернета са повољном испоруком. Верујте стручњацима и водите рачуна о својим орхидејама уз гаранцију задовољства!

Nema proizvoda u ovom odeljku