• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Orkideamaat ja ruukkukasvit

Orkideamailla on tärkeä rooli näiden upeiden kukkien onnistuneessa kasvatuksessa. Jos et ole vielä varma, mistä löydät parasta laatua olevaa maaperää, selaa tarjoustamme. Tämä osasto kattaa tunnettujen kotimaisten tuotteiden orkideamaat. Tutustu ammattimaisiin ruukkukasveihimme - ne löytyvät alla olevasta luettelosta.

Jokainen orkidea rakastaja tietää, että yleiskäyttöinen puutarha- tai ruukku maaperä ei toimi näiden vaativien kasvien viljelyssä. Orkideat ovat epifyyttejä ja vaativat erittäin läpäisevää maaperää - suuret kuori- ja kookoskuorenpalat ja karkea turve ovat oikeita materiaaleja. Ja tarjoamme tällaisia sävellyksiä verkkokaupassamme. Kaikki maaperämme ja multaa sisältävät tuotteemme ovat peräisin arvostetuilta, arvostetuilta tuotemerkeiltä, joilla on vakiintunut asema puutarhanhoitomarkkinoilla. Tästä laajasta valikoimasta erinomaisia tuotteita tarjoamme 5 litran pakkauksia Hollasin orkideamaata poikkeuksellisen kilpailukykyiseen hintaan ja ensiluokkaista Compo - 5 litran orkideamaata. Jos tarvitset pienemmän pakkauksen, valitse Targetin Orchid-maaperä, jossa on paljon kompostoitua kuorta, 3 litran pakkauksessa ja säästä rahaa. Laajasta valikoimastamme löydät myös ainutlaatuisia, upouusia tuotteita, kuten kivimänty-orkidea-maaperä mycorrhizalla - 1,5 litraa - Zielony Domilta. Kiitos mycorrhiza. ehdotettu seos varmistaa terveellisen orkideakasvun ja runsaan, usein kukinnan.

Puutarhaseemämarkkinoillamme on valtava tarjous korkealaatuista orkideamaata edullisilla hinnoilla. Älä odota enää ja osta verkossa edulliseen hintaan. Luota asiantuntijoihin ja pidä orkideoitasi asianmukaisella tavalla tyytyväisyystakuun avulla!