• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Orkideamaat ja ruukkukasvit

Etsitkö täydellistä multaa orkideoillesi? Älä etsi enää! Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia orkideamaita ja istutusseoksia, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan näiden upeiden kasvien tarpeita.

Kuten jokainen orkidean harrastaja kertoo sinulle, tavallinen puutarha- tai istutusmulta ei yksinkertaisesti riitä näiden herkkien kaunottarien hoitamiseen. Orkideat ovat epifyyttejä ja ne vaativat maan, joka tarjoaa erinomaisen vedenpoiston ja ilmastoinnin. Valikoimamme orkideamaita sisältää sekoituksen suuria kuoren palasia, kookospähkinän kuoripaloja ja karkeaa turvetta, luoden ihanteellisen ympäristön orkideoidesi menestymiselle.

Olemme ylpeitä siitä, että hankimme tuotteemme tunnetuilta kotimaisilta tuottajilta, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa puutarha-alalla. Tarjonnastamme löydät 5 litran pakkauksia Hollasin Orkideamaasta, kilpailukykyiseen hintaan ja poikkeukselliseen laatuun. Lisäksi tarjoamme Compon Premium-laadun Orkideamultaa kätevissä 5 litran pakkauksissa. Niille, jotka tarvitsevat pienempiä määriä, meillä on 3 litran pakkauksia Targetin Orkideamaata, jotka ovat rikastettu kompostoidulla kuorella, mikä on kustannustehokas valinta.

Mutta siinä ei vielä kaikki! Tutustu ainutlaatuiseen ja innovatiiviseen tuotevalikoimaamme, kuten Zielony Domin Stone Pine Orkideamaa Mykoritsa -seoksessa 1,5 litran koossa. Tämä erityisesti kehitetty seos, joka on rikastettu mykoritsalla, edistää orkideoidesi terveellistä kasvua ja varmistaa runsasta ja usein tapahtuvaa kukintaa.

Puutarhasiemenmarkkinamme sitoutuu tarjoamaan sinulle korkealaatuista orkideamultaa edulliseen hintaan. Älä odota enää; osta verkossa ja hyödynnä edullisia toimitusvaihtoehtoja. Luota asiantuntijoihin ja anna orkideoidesi saada ansaitsemaansa hoitoa, tuettuna tyytyväisyystakuullamme! Kasvata orkideoitasi täydellisyyteen Orkideamaita ja Istutusseoksia -kategoriamme avulla!