• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Orkidéjord och krukväxter

Orkidéjordarna spelar en viktig roll för framgångsrik odling av dessa magnifika blommor. Om du fortfarande är osäker, var du hittar den bästa kvaliteten på jorden, bläddra igenom vårt erbjudande. Denna avdelning omfattar orkidéjord från kända inhemska produkter. Kolla in våra professionella pottblandningar - de finns i listan nedan.

Varje orkidéälskare vet att trädgård eller krukväxt inte fungerar för att odla dessa krävande växter. Orkidéer är epifytter och kräver extremt permeabel jord - stora bark- och kokosnötskalor och grov torv är rätt material. Och vi erbjuder sådana kompositioner i vår webbutik. Alla våra jordar och mulchprodukter kommer från kända, högt ansedda varumärken med etablerad position på trädgårdsmarknaden. Från det här breda urvalet av utmärkta produkter erbjuder vi 5-literspaket Orchidjord från Hollas till exceptionellt konkurrenskraftigt pris och Premiumkvalitetsorchidjord från Compo - 5 liter. Om du behöver ett mindre paket, välj Orchidjord från Target, med högt innehåll av komposterad bark, i ett 3-literspaket och spara pengar. Du hittar också så unika, helt nya produkter som sten furu orkidéjord med mycorrhiza - 1,5 liter - från Zielony Dom i vårt stora erbjudande. Tack till mycorrhiza. den föreslagna blandningen garanterar hälsosam orkidétillväxt och riklig, frekvent blomning.

Vår trädgårdsmarknad har ett enormt utbud av orkidéjord av hög kvalitet till prisvänliga priser. Vänta inte längre och handla online med en prisvärd leverans. Lita på experterna och ta hand om dina orkidéer med tillfredsställelsesgarantin!

39.08 kr 43.42 kr
Kampanjen slutar
Orkidéjord med en kruka - Planta - 15 cm - -10%
46.18 kr 51.32 kr
Kampanjen slutar
Orkidé växande set - -10%
119.92 kr 133.24 kr
Kampanjen slutar