• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Orchideeënbodems en potmixen

De orchideeënbodems spelen een belangrijke rol bij het succesvol kweken van deze prachtige bloemen. Als u nog steeds niet zeker weet waar u de beste kwaliteit aarde kunt vinden, bladert u door ons aanbod. Deze afdeling omvat orchideeënbodems van de bekende binnenlandse producten. Bekijk onze professionele potmixen - ze zijn te vinden in de onderstaande lijst.

Elke orchideeënliefhebber weet dat universele tuin- of potgrond niet werkt bij het kweken van deze veeleisende planten. Orchideeën zijn epifyten en hebben een extreem doorlatende grond nodig - grote stukken schors en kokosnootschalen en grove turf zijn de juiste materialen. En we bieden dergelijke composities aan in onze online winkel. Al onze bodems en mulchproducten zijn afkomstig van gerenommeerde, hoog aangeschreven merken met een gevestigde positie op de tuinmarkt. Uit deze brede selectie van excellente producten bieden wij de 5 liter verpakkingen Orchideeënaarde van Hollas tegen een uitzonderlijk scherpe prijs en de Premium kwaliteit orchideeënaarde van Compo - 5 liter. Mocht u een kleinere verpakking nodig hebben, kies dan voor de Orchideeënaarde van Target, met een hoog gehalte aan gecomposteerde schors, in een verpakking van 3 liter en bespaar geld. In ons uitgebreide aanbod vindt u ook zulke unieke, gloednieuwe producten als de Steendennen orchideeënaarde met mycorrhiza - 1,5 liter - van Zielony Dom. Met dank aan de mycorrhiza. het voorgestelde mengsel zorgt voor een gezonde orchideeëngroei en een overvloedige, frequente bloei.

Onze Garden Seeds Market heeft een enorm aanbod van orchideeënaarde van hoge kwaliteit tegen budvriendelijke prijzen. Wacht niet langer en shop online met een betaalbare levering. Vertrouw op de experts en zorg goed voor uw orchideeën met de tevredenheidsgarantie!