• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Turvepurkit

Kun kylvö- ja taimikauden alkaa, on hyvä olla käyttökelpoisia turvepurkkeja saatavilla. Jos olet intohimoinen onnistuneesta puutarhanhoidosta, tutustu valikoimaamme ja osta laadukkaita, ympäristöystävällisiä istutusastioita kilpailukykyiseen hintaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme esitellä laajan valikoiman turvepurkkeja kaikissa mahdollisissa kooissa ja muodoissa. Tutustu niihin!

Luonnollisista materiaaleista valmistetut astiat tarjoavat itäville siemenille ja nopeasti kehittyville taimille optimaalisen lämpötilan ja kosteuden. Vielä tärkeämpää on, että sinun ei tarvitse ottaa kasveja pois ennen siirtoa, koska nämä purkit ovat 100% biohajoavia. Yhteenvetona, jos haluat terveitä taimia vahvoilla juurijärjestelmillä ja arvostat ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja, tutustu neliömäisiin ja pyöreisiin turvepurkkeihimme. Löydät sekä pienempiä, 5-8 cm leveitä kylvöastioita että suurempia astioita, joiden halkaisija on noin 20 cm. Tarjoamme tusinan tai useita kymmeniä purkkeja kohtuulliseen hintaan. Tutustu myös kookoskuitulevyihimme ja laajeneviin GrowBlock-purkkeihimme. Nämä tuotteet on valmistettu puristetusta kookoskuidusta, joka toimii sienenä ja imee ja vapauttaa vettä kasvien tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme käytännöllisiä, toimivia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Selaa verkkokauppamme valikoimaa löytääksesi sinulle sopivat tuotteet. Takaamme kaikkien turvepurkkimme erinomaisen laadun. Kannustamme sinua tekemään ostoksen jo tänään!