• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Posude za treset

Čim dođe sezona sjetve i sadnica, dobro je imati korisne posude za treset pri ruci. Ako želite postići uspjeh u vrtlarstvu, iskoristite našu ponudu i kupite najbolje ekološke posude za biljke po povoljnim cijenama. Ponosni smo što možemo predstaviti našu široku ponudu posuda za treset u svim mogućim veličinama i oblicima. Pogledajte ih!

Kontejneri izrađeni od prirodnih materijala pružaju klijajućim sjemenkama i brzo rastućim sadnicama optimalnu temperaturu i vlagu. Ono što je još važnije, biljke nije potrebno izvlačiti prije presađivanja na ciljno mjesto jer su potpuno biorazgradive. Ukratko, ako želite imati zdrave sadnice s snažnim korijenskim sustavom i cijenite ekološka i ekonomična rješenja, pogledajte naše kvadratne i okrugle posude za treset. Naći ćete manje posude za sijanje, široke 5-8 cm, kao i veće posude s približno 20 cm u promjeru koje će omogućiti sadnicama da se ukorijene. Nudimo setove od desetak ili nekoliko desetaka posuda po pristupačnim cijenama. Također biste trebali pogledati kokosove vlaknaste ploče i proširive posude GrowBlock. Ti proizvodi su napravljeni od stisnutog kokosovog vlakna koje djeluje kao spužva i izmjenjuje apsorpciju i oslobađanje vode, dijeleći je s biljkama.

Nudimo praktična, funkcionalna, ekonomična i ekološki prihvatljiva rješenja. Pregledajte ponudu našeg internetskog dućana kako biste pronašli proizvode koji odgovaraju vašim potrebama. Jamčimo izvrsnu kvalitetu svih naših posuda za treset. Potičemo vas da obavite kupnju već danas!