Balang gila

Sebaik sahaja musim penaburan dan benih datang, ia layak untuk mempunyai periuk gambut yang berguna di tangan. Jika anda ingin menikmati kejayaan dalam berkebun, mengambil kesempatan daripada tawaran kami dan membeli periuk tanaman mesra alam terbaik pada harga yang berpatutan. Kedai online kami dengan bangga mempersembahkan pelbagai pilihan periuk gambut dalam semua saiz dan bentuk yang mungkin. Semak mereka!

Bekas yang diperbuat daripada bahan semula jadi memberikan benih yang bercambah dan dengan cepat mengembangkan benih suhu dan kelembapan optimum. Apa yang lebih penting, anda tidak perlu mengambil tumbuh-tumbuhan sebelum ditransplantasikan ke tapak sasaran, kerana ia adalah 100% biodegradable. Sebagai kesimpulan, jika anda ingin mempunyai anak benih yang sihat dengan sistem akar kuat dan penyelesaian yang mesra alam dan kos efektif, lihatlah periuk gambut persegi dan pusingan kami. Anda akan mendapati kedua-dua pembenihan kecil, 5-8 cm pasu lebar atau bekas yang lebih besar dengan diameter sekitar 20 cm, yang akan membolehkan anak benih menjadi akar. Kami menawarkan set sedozen atau beberapa periuk sedozen pada harga yang berpatutan. Anda juga perlu melihat cakera serat kelapa dan periuk GrowBlock yang diperkembangkan. Produk-produk ini telah dihasilkan daripada gentian kelapa termampat yang bertindak seperti spons dan saling menyerap dan mengeluarkan air, berkongsi dengan tumbuhan.

Kami menawarkan penyelesaian praktikal, berfungsi, kos efektif dan mesra alam. Semak imbas tawaran kedai dalam talian kami untuk mencari produk yang sesuai dengan keperluan anda. Kami menjamin kualiti yang sangat baik dari semua periuk gambut kami. Kami menggalakkan anda untuk membuat pembelian masih hari ini!

RM15.11