• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Tőzegcserepek

Ahogyan a vetési és palántázási szezon közeledik, érdemes kéznél tartani a hasznos tőzegcserepeket. Ha szenvedélyesen szeretnél sikerrel trädgårdezni, fedezd fel kínálatunkat és vásárolj kiváló minőségű, környezetbarát ültetőcserepeket versenyképes áron. Büszkék vagyunk arra, hogy széles választékban kínáljuk a tőzegcserepeket minden lehetséges méretben és formában. Ismerd meg közelebbről!

A természetes anyagokból készült tartályok biztosítják a csírázó magoknak és gyorsan fejlődő palántáknak az optimális hőmérsékletet és páratartalmat. Még fontosabb, hogy nem kell kivenni a növényeket átültetés előtt, mivel ezek a cserepek 100% -ban lebomlók. Összefoglalva, ha erős gyökérrendszerről rendelkező egészséges palántákat szeretnél, és értékelsz környezetbarát és költséghatékony megoldásokat, vess egy pillantást négyzet alakú és kerek tőzegcserepeinkre. Akár kisebb, 5-8 cm széles vetőcserepeket, akár nagyobb, kb. 20 cm átmérőjű tartályokat keresel, nálunk megtalálod, amit keresel. Kínálatunkban egy tucat vagy több tucat cserép szetteket kínálunk vonzó áron. Tekintse meg a kókuszrost korongjainkat és az innovatív GrowBlock cserepeket is. Ezek a termékek préselt kókuszrostból készülnek és szivacsként működnek, amely felszívja és felszabadítja a vizet, harmonizálva a növények igényeivel.

Gyakorlati, funkcionális, költséghatékony és környezetbarát megoldásokat kínálunk. Böngéssz online áruházunk kínálatában, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelő termékeket. Garantáljuk tőzegcserepeink minden egyes darabjának kiváló minőségét. Bátorítjuk Önt, hogy még ma vásároljon!