• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Торфени буркани

Веднага след като започне сезонът на сеене и разсад, е добре да имате полезни съдове за торф на ръка. Ако искате да постигнете успех в градинарството, използвайте нашето предложение и закупете най-добрите екологични саксии за растения на разумни цени. Горди сме да ви представим нашето широко разнообразие от съдове за торф във всички възможни размери и форми. Проверете ги!

Съдовете, направени от естествени материали, осигуряват на прорастващите семена и бързо развиващите се разсади оптималната температура и влажност. Още по-важно е, че не е необходимо да изваждате растенията преди тяхното пренасяне на крайното място, защото те са напълно биоразградими. За да обобщим, ако искате да имате здрави разсади със здрави коренови системи и цените екологични и икономични решения, разгледайте нашите квадратни и кръгли съдове за торф. Ще намерите както по-малки саксии за засаждане с ширина 5-8 см, така и по-големи съдове с диаметър около 20 см, които ще позволят на разсадите да се укоренят. Предлагаме комплекти от десетки или няколко десетки саксии на достъпни цени. Също така трябва да разгледате дисковете от кокосови влакна и разширяемите саксии GrowBlock. Тези продукти са изработени от стиснати кокосови влакна, които действат като гъба и абсорбират и освобождават вода, споделяйки я с растенията.

Предлагаме практични, функционални, икономични и екологични решения. Разгледайте предложението в нашия онлайн магазин, за да намерите продукти, които отговарят на вашите нужди. Гарантираме отличното качество на всички наши съдове за торф. Поощряваме ви да направите покупка днес!

0.99 лв
1.61 лв
3.64 лв
6.42 лв