• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Torvkrukor

Så snart sånings- och plantningssäsongen närmar sig är det viktigt att ha användbara torvkrukor till hands. Om du är passionerad över att uppnå framgång i trädgårdsskötsel, utforska vårt sortiment och köp högkvalitativa miljövänliga planteringskrukor till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att presentera vårt brett utbud av torvkrukor i alla möjliga storlekar och former. Utforska mer!

Kärl tillverkade av naturliga material säkerställer att groende frön och snabbväxande plantor får optimal temperatur och luftfuktighet. Ännu viktigare, du behöver inte ta bort växterna innan du planterar om dem, eftersom dessa krukor är 100% nedbrytbara. Kort sagt, om du strävar efter kraftiga plantor med starka rotsystem och värdesätter miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar, ta en titt på våra fyrkantiga och runda torvkrukor. Vare sig du letar efter mindre såningskrukor, 5-8 cm breda, eller större behållare med cirka 20 cm i diameter, har vi vad du behöver. Våra erbjudanden inkluderar uppsättningar av ett dussin eller flera dussin krukor till attraktiva priser. Överväg också våra kokosfiberdiskar och de innovativa GrowBlock-krukorna. Tillverkade av komprimerad kokosfiber fungerar dessa produkter som en svamp som absorberar och frigör vatten i harmoni med dina plantors behov.

Vi strävar efter att erbjuda praktiska, funktionella, kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar. Bläddra igenom vårt online-butikssortiment för att hitta produkter som passar dina behov. Vi garanterar utmärkt kvalitet på alla våra torvkrukor och uppmuntrar dig att göra ditt köp redan idag!

5.82 kr
6.47 kr
7.32 kr
9.44 kr
12.44 kr
12.53 kr
17.85 kr
21.38 kr
23.29 kr
25.88 kr
31.32 kr
37.76 kr
38.79 kr
49.76 kr
54.26 kr