• 89.00 Norėdami gauti nemokamą pristatymą,
    į krepšelį įdėkite prekes iki bendros sumos:

Durpių stiklainiai

Odată cu sosirea sezonului de semănat și de germinare, este util să aveți la îndemână utilele vase pentru turbă. Dacă sunteți pasionați de succesul în grădinărit, consultați oferta noastră și cumpărați cele mai bune ghivece ecologice la prețuri competitive. Suntem mândri să vă prezentăm o gamă largă de vase pentru turbă în toate dimensiunile și formele posibile. Verificați-le!

Containerele realizate din materiale naturale oferă semințelor în germinație și puieților în creștere rapidă temperatura și umiditatea optimă. Și mai important, nu trebuie să scoateți plantele înainte de transplantare, deoarece acestea sunt 100% biodegradabile. Rezumând, dacă doriți să aveți puieți sănătoși cu sisteme radiculare puternice și apreciați soluțiile ecologice și eficiente din punct de vedere al costurilor, aruncați o privire la vasele noastre pătrate și rotunde pentru turbă. Veți găsi atât ghivece mai mici pentru semănat, cu lățimi de 5-8 cm, cât și containere mai mari cu un diametru de aproximativ 20 cm. Oferim seturi de o duzină sau mai multe ghivece la prețuri accesibile. De asemenea, ar trebui să aruncați o privire la discurile de fibră de cocos și la ghivecele expandabile GrowBlock. Aceste produse sunt realizate din fibră de cocos comprimată, care funcționează ca un burete și absoarbe și eliberează alternativ apă, împărtășind-o plantelor.

Oferim soluții practice, funcționale, eficiente din punct de vedere al costurilor și ecologice. Răsfoiți oferta magazinului nostru online pentru a găsi produsele care vă satisfac nevoile. Garantăm calitatea excelentă a tuturor vaselor noastre pentru turbă. Vă încurajăm să faceți o achiziție chiar astăzi!

3.21