Vaser

Vi har praktfulle vaser egnet for kirkegårder i vår samling, alle til rimelige priser. Vårt utvalg skryter av et bredt spekter av solide, holdbare blomsterbeholdere i forskjellige former og en bred palett av klassiske farger. Du er sikker på å finne en modell som vil komplementere enhver gravstein perfekt. Vi inviterer deg varmt til å bla gjennom våre produktbilder!

Oppdag hva vi har kuratert bare for deg! Vår slanke hvite eller kobber høye Dama vase er designet for langstilkede blomster. Den er ikke bare rimelig, men også utstråler eleganse. Hvis du er på jakt etter en firkantet beholder, vurder Etna lav eller Etna høy vase, tilgjengelig i forskjellige farger: svart, grafittgrå, gull og perlehvit. Den høye Polo vasen, med sin brede og solide base, er perfekt for store, tunge buketter. Par den med den lave Polo vasen for å skape en slående, kongelig ordning. Vasene i vår samling er hentet fra det anerkjente selskapet Form-Plast, kjent for deres upåklagelige håndverk. Laget fra ripe- og bulkbestandig plast, kan disse vasene tåle både frost og intens sollys. Denne holdbarheten sikrer at de beholder sitt feilfrie utseende i mange år.

Vi inviterer deg til å handle med oss på nett. Finn førsteklasses gravplass-tilbehør til uslåelige priser. Velg det beste uten å tømme lommeboken. Vi garanterer 100% tilfredshet!