• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Vaser

Vi har fantastiske kirkegårdsvaser i tilbudet vårt til rimelige priser. Vi tilbyr et bredt utvalg av solide, holdbare blomsterbeholdere i forskjellige former og en bred palett med klassiske farger. Du vil kunne finne modellen som passer perfekt til gravsteinen. Vi oppfordrer deg til å ta en titt på produktbildene!

Bare se, hva vi har forberedt for deg! En slank hvit eller kobberhøy Dama-vase er beregnet på blomster med lang stamme. Det er rimelig, men likevel elegant. Hvis du leter etter en firkantet beholder, kan du bestille Etna lav eller Etna høy vase, tilgjengelig i forskjellige farger: svart, grafittgrå, gylden og perlehvit. Den høye Polo vasen med en bred, massiv base er ideell for store, tunge buketter. Vi anbefaler å kombinere den med den lave Polo-vasen og lage en fantastisk, edel komposisjon. Kirkegårdsvasene som tilbys her i butikken vår kommer fra firmaet Form-Plast og gleder seg med solid etterbehandling. De er produsert av ripebestandig plast som også tåler frost og brennende sol. Takket være disse funksjonene vil modellene som er tilgjengelige i denne butikken beholde sitt upåklagelige utseende i lang tid.

Vi inviterer deg til å handle i nettbutikken vår. Du finner tilbehør til kirkegårder til rimelige priser her. Velg utmerket kvalitet uten å betale for mye. Vi garanterer 100% tilfredshet!

Det er ingen produkter i denne seksjonen