• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Vazen

We hebben prachtige begraafplaatsvazen in ons aanbod tegen betaalbare prijzen. Wij bieden een grote variatie aan stevige, duurzame bloembakken in diverse vormen en een breed palet aan klassieke kleuren. U zult het model kunnen vinden dat perfect bij de grafsteen past. We raden je aan om de productafbeeldingen te bekijken!

Kijk eens wat we voor u hebben voorbereid! Een slanke witte of koperen hoge Dama-vaas is bedoeld voor langstammige bloemen. Het is betaalbaar en toch elegant. Bent u op zoek naar een vierkante container, bestel dan de Etna lage of Etna hoge vaas, verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, grafietgrijs, goudkleurig en parelwit. De hoge Polo vaas met brede massieve voet is ideaal voor grote, zware boeketten. We raden aan om hem te combineren met de lage Polo-vaas en zo een prachtige, nobele compositie te creëren. De kerkhofvazen die hier in onze winkel worden aangeboden, zijn afkomstig van het bedrijf Form-Plast en zijn allemaal prachtig afgewerkt met een solide afwerking. Ze zijn gemaakt van kras- en deukbestendig kunststof dat ook bestand is tegen vorst en brandende zon. Dankzij deze eigenschappen zullen de modellen die in deze winkel verkrijgbaar zijn, lang hun onberispelijke look behouden.

We nodigen u uit om te winkelen in onze online winkel. Hier vindt u accessoires voor begraafplaatsen tegen betaalbare prijzen. Kies voor uitstekende kwaliteit zonder te veel te betalen. Wij garanderen 100% tevredenheid!

Standaardvaas "Dama" - grafietgrijs - -10%
4.22 4.69
Promotie eindigt
Hoge slanke vaas 'Dama' - wit - -10%
4.41 4.90
Promotie eindigt
Lage "Polo" vaas - zwart - -10%
4.80 5.33
Promotie eindigt
Hoge slanke vaas "Polo" - wit - -10%
7.66 8.51
Promotie eindigt
Grote hoge "Dama" vaas - zilver - -10%
7.66 8.51
Promotie eindigt
Grote hoge "Dama" vaas - goudkleurig - -10%
7.66 8.51
Promotie eindigt
"Dama" hoge vaas - groot - koperkleurig - -10%
7.66 8.51
Promotie eindigt