• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Vazen

We hebben prachtige vazen geschikt voor begraafplaatsen in onze collectie, allemaal tegen betaalbare prijzen. Onze selectie biedt een breed scala aan stevige, duurzame bloemcontainers in verschillende vormen en een breed palet aan klassieke kleuren. U vindt zeker een model dat perfect bij elke grafsteen past. We nodigen u van harte uit om door onze productafbeeldingen te bladeren!

Ontdek wat we speciaal voor u hebben samengesteld! Onze slanke witte of koperen hoge Dama vaas is ontworpen voor bloemen met lange stelen. Het is niet alleen betaalbaar, maar straalt ook elegantie uit. Als u op zoek bent naar een vierkante container, overweeg dan de Etna lage of Etna hoge vaas, verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, grafietgrijs, goud en parelwit. De hoge Polo vaas, met zijn brede en stevige basis, is perfect voor grote, zware boeketten. Combineer het met de lage Polo vaas om een prachtige, koninklijke opstelling te creëren. De vazen in onze collectie zijn afkomstig van het gerenommeerde bedrijf Form-Plast, bekend om hun onberispelijke vakmanschap. Gemaakt van kras- en deukbestendig plastic, deze vazen kunnen zowel vorst als intens zonlicht weerstaan. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat ze jarenlang hun onberispelijke uiterlijk behouden.

We nodigen u uit om online bij ons te winkelen. Vind eersteklas begraafplaatsaccessoires tegen onverslaanbare prijzen. Kies voor het beste zonder de bank te breken. Wij garanderen 100% tevredenheid!