• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Maljakot

Tarjouksessamme on upeat hautausmaljakot edulliseen hintaan. Tarjoamme laajan valikoiman tukevia, kestäviä, eri muotoisia kukkasäiliöitä ja laajan paletin klassisia värejä. Voit löytää mallin, joka sopii täydellisesti hautakiveen. Kehotamme ystävällisesti katsomaan tuotekuvia!

Katso vain, mitä olemme valmistaneet sinulle! Ohut valkoinen tai kupari pitkä Dama-maljakko on tarkoitettu pitkävarsiin kukkiin. Se on edullinen, mutta tyylikäs. Jos etsit neliömäistä astiaa, tilaa Etna matala tai Etna korkea maljakko, saatavana useina väreinä: musta, grafiittiharmaa, kultainen ja helmi valkoinen. Pitkä Polo-maljakko, jolla on laaja, massiivinen pohja, on ihanteellinen suurille, painaville kimppuille. Suosittelemme yhdistämään se matalan Polo-maljakon kanssa ja luomaan upea, jalo koostumus. Täällä myymälässämme tarjotut hautausmaa-maljakot ovat peräisin Form-Plast-yhtiöltä ja kaikki ilahduttavat vankalla viimeistelyllä. Ne on valmistettu naarmuuntumattomasta ja kolhuja kestävästä muovista, joka kestää myös pakkasia ja paahtavaa aurinkoa. Näiden ominaisuuksien ansiosta tässä myymälässä olevat mallit säilyttävät moitteettoman ilmeensä pitkään.

Kutsumme sinut ostoksille verkkokauppaan. Täältä löydät hautausmaan tarvikkeet kohtuuhintaan. Valitse erinomainen laatu maksamatta liikaa. Takaamme 100% tyytyväisyyden!