• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Maljakot

Kokoelmassamme on upeita hautausmaalle sopivia maljakoita, kaikki edulliseen hintaan. Valikoimamme kattaa laajan valikoiman vankkoja, kestäviä kukka-astioita eri muodoissa ja laajassa klassisten värien paletissa. Olet varmasti löytämässä mallin, joka täydentää täydellisesti minkä tahansa hautakiven. Toivotamme sinut lämpimästi selaamaan tuotekuviamme!

Löydä, mitä olemme kuratoineet juuri sinulle! Hoikka valkoinen tai kuparinen korkea Dama-maljakkomme on suunniteltu pitkävartisille kukille. Se ei ole vain edullinen, vaan se myös huokuu eleganssia. Jos etsit neliömäistä astiaa, harkitse matalaa tai korkeaa Etna-maljakkoa, saatavilla eri väreissä: musta, grafiitinharmaa, kulta ja helmiäisvalkoinen. Korkea Polo-maljakko leveällä ja tukevalla pohjallaan on täydellinen suurille, raskaille kukkakimpuille. Yhdistä se matalaan Polo-maljakkoon luodaksesi upean, kuninkaallisen asetelman. Kokoelmamme maljakot tulevat tunnetulta Form-Plast-yritykseltä, joka tunnetaan moitteettomasta käsityöstään. Naarmuuntumista ja kolhuja kestävästä muovista valmistetut maljakot voivat kestää sekä pakkasta että voimakasta auringonpaistetta. Tämä kestävyys takaa, että ne säilyttävät virheettömän ulkonäkönsä vuosien ajan.

Kutsumme sinut ostoksille verkkokauppaamme. Löydä huippulaatuisia hautausmaatarvikkeita lyömättömin hinnoin. Valitse paras rikkomatta pankkia. Takaamme 100% tyytyväisyyden!