• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Vázák

Gyűjteményünkben lenyűgöző vázák találhatók, amelyek temetők számára is alkalmasak, mind kedvező áron. Választékunk számos erős, tartós virágtartót kínál különböző formákban és széles palettán klasszikus színekben. Biztosan talál olyan modellt, amely tökéletesen kiegészíti bármely sírkövet. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy tekintse meg termékképeinket!

Fedezze fel, mit válogattunk kifejezetten Önnek! Karcsú fehér vagy réz színű magas Dama vázánk hosszú szárú virágok számára készült. Nemcsak megfizethető, hanem eleganciát is sugároz. Ha négyzet alakú tartót keres, fontolja meg az alacsony vagy magas Etna vázát, amely különböző színekben kapható: fekete, grafit szürke, arany és gyöngyházfehér. A magas Polo váza széles és erős alapjával tökéletes nagy, nehéz csokrokhoz. Párosítsa azt az alacsony Polo vázával, hogy lenyűgöző, királyi elrendezést hozzon létre. Gyűjteményünkben lévő vázák a híres Form-Plast cégtől származnak, amelyek kifogástalan kézműves munkájukról ismertek. Karcolás- és horpadásálló műanyagból készülnek, ezek a vázák mind a fagyot, mind az erős napfényt képesek ellenállni. Ez a tartósság garantálja, hogy évekig megőrzik makulátlan megjelenésüket.

Meghívjuk Önt, hogy vásároljon nálunk online. Találjon kiváló minőségű temetői kiegészítőket verhetetlen áron. Válassza a legjobbat anélkül, hogy tönkretenné a bankot. 100% -os elégedettséget garantálunk!