• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Vaze

Avem vase de cimitir magnifice în oferta noastră la prețuri accesibile. Oferim o mare varietate de recipiente de flori rezistente și rezistente în diferite forme și o paletă largă de culori clasice. Veți putea găsi modelul care se va potrivi perfect cu piatra de temelie. Vă încurajăm cu drag să aruncați o privire asupra imaginilor produsului!

Doar vezi, ce ți-am pregătit! O vază Dama, subțire, albă sau de cupru, este destinată florilor cu tulpină lungă. Este accesibil, dar elegant. Dacă sunteți în căutarea unui recipient pătrat, comandați vaza Etna low sau Etna tall, disponibilă în diverse culori: negru, gri grafit, auriu și alb perlat. Vaza Polo înaltă, cu o bază largă și masivă, este ideală pentru buchete mari și grele. Vă recomandăm să o combinați cu vaza Polo mică și să creați o compoziție magnifică și nobilă. Vazele cimitirului oferite aici în magazinul nostru provin de la compania Form-Plast și toate încântă cu finisaje solide. Acestea au fost fabricate din plastic rezistent la zgârieturi și danturi, care rezistă, de asemenea, la îngheț și la soarele arzător. Datorită acestor caracteristici, modelele disponibile în acest magazin își vor păstra aspectul impecabil mult timp.

Vă invităm să faceți cumpărături la magazinul nostru online. Aici veți găsi accesorii pentru cimitir la prețuri accesibile. Alegeți o calitate excelentă fără a plăti în exces. Vă garantăm 100% satisfacție!

Vaza standard "Dama" - gri grafit - -10%
20.83 leu 23.15 leu
Promoția se încheie
Vaza înaltă subțire „Dama” - albă - -10%
21.78 leu 24.20 leu
Promoția se încheie
Vaza "Polo" joasă - neagră - -10%
23.69 leu 26.32 leu
Promoția se încheie
Vaza înaltă subțire "Polo" - albă - -10%
37.83 leu 42.04 leu
Promoția se încheie
Vază mare „Dama” înaltă - argintie - -10%
37.83 leu 42.04 leu
Promoția se încheie
Vază mare „Dama” înaltă - aurie - -10%
37.83 leu 42.04 leu
Promoția se încheie
Vaza înaltă "Dama" - mare - de culoare aramiu - -10%
37.83 leu 42.04 leu
Promoția se încheie