• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Vaze

Avem în colecția noastră vaze magnifice potrivite pentru cimitire, toate la prețuri accesibile. Selecția noastră se mândrește cu o varietate largă de recipiente pentru flori, solide și durabile, în diferite forme și o paletă largă de culori clasice. Cu siguranță veți găsi un model care va completa perfect orice piatră funerară. Vă invităm cu căldură să răsfoiți imaginile noastre cu produse!

Descoperiți ce am selectat special pentru dvs.! Vaza noastră înaltă și subțire, albă sau de cupru, Dama, este concepută pentru flori cu tulpină lungă. Nu este doar accesibilă ca preț, dar și emană eleganță. Dacă sunteți în căutarea unui recipient pătrat, luați în considerare vaza Etna scundă sau vaza Etna înaltă, disponibile în diferite culori: negru, gri grafit, auriu și alb perlat. Vaza înaltă Polo, cu baza sa largă și solidă, este perfectă pentru buchete mari, grele. Asociați-o cu vaza Polo scundă pentru a crea o aranjare regală și impresionantă. Vazele din colecția noastră provin de la renumita companie Form-Plast, cunoscută pentru meșteșugul lor impecabil. Realizate din plastic rezistent la zgârieturi și lovituri, aceste vaze pot rezista atât la îngheț cât și la lumina soarelui intensă. Această durabilitate asigură că își vor menține aspectul impecabil pentru ani de zile.

Vă invităm să faceți cumpărături cu noi online. Găsiți accesorii de cimitir de cea mai bună calitate la prețuri imbatabile. Optați pentru cel mai bun fără a cheltui o avere. Garantăm 100% satisfacție!