Pasu

Kami mempunyai pasu perkuburan yang hebat dalam tawaran kami dengan harga yang berpatutan. Kami menawarkan pelbagai jenis bekas bunga yang kukuh dan tahan lama dalam pelbagai bentuk dan palet warna klasik yang luas. Anda akan dapat mencari model yang sesuai dengan batu nisan. Kami menganjurkan anda untuk melihat gambar produk!

Lihat sahaja, apa yang telah kami sediakan untuk anda! Pasu Dama putih langsing atau tembaga ditujukan untuk bunga batang panjang. Ia berpatutan, namun elegan. Sekiranya anda mencari bekas persegi, pesan pasu Etna rendah atau Etna tinggi, tersedia dalam pelbagai warna: hitam, kelabu grafit, emas dan putih mutiara. Pasu tinggi Polo dengan pangkalan besar dan luas sangat sesuai untuk karangan bunga besar dan berat. Kami mengesyorkan untuk menggabungkannya dengan pasu Polo yang rendah dan membuat komposisi yang indah dan mulia. Pasu kubur yang ditawarkan di kedai kami berasal dari syarikat Form-Plast dan semuanya senang dengan kemasan yang kukuh. Mereka telah dihasilkan dari plastik tahan calar dan penyok yang juga tahan beku dan terik matahari. Berkat ciri-ciri ini, model yang terdapat di kedai ini akan mengekalkan penampilannya yang sempurna untuk jangka masa panjang.

Kami menjemput anda untuk membeli-belah di kedai dalam talian kami. Anda akan mendapat aksesori perkuburan dengan harga yang berpatutan di sini. Pilih kualiti yang sangat baik tanpa membayar lebih. Kami menjamin kepuasan 100%!

There are no products in this section