• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vaze

U našoj kolekciji imamo prekrasne vaze prikladne za groblja, sve po pristupačnim cijenama. Naša ponuda obuhvaća širok izbor čvrstih, izdržljivih posuda za cvijeće u raznim oblicima i široku paletu klasičnih boja. Sigurno ćete pronaći model koji će savršeno nadopuniti bilo koji nadgrobni spomenik. Srdačno vas pozivamo da pregledate slike naših proizvoda!

Otkrijte što smo odabrali samo za vas! Naša vitka bijela ili bakrena visoka vaza Dama namijenjena je cvijeću s dugim stabljikama. Ne samo da je pristupačna, već i odiše elegancijom. Ako tražite kvadratnu posudu, razmislite o niskoj ili visokoj vazi Etna, dostupnoj u raznim bojama: crna, grafitno siva, zlatna i biserno bijela. Visoka vaza Polo s širokom i čvrstom bazom savršena je za velike, teške bukete. Uparite je s niskom vazom Polo kako biste stvorili zapanjujući, kraljevski aranžman. Vaze u našoj kolekciji dolaze od renomirane tvrtke Form-Plast, poznate po svojoj besprijekornoj izradi. Izrađene od plastike otporne na ogrebotine i udubljenja, ove vaze mogu izdržati i mraz i intenzivno sunčevu svjetlost. Ova izdržljivost osigurava da će dugo zadržati svoj besprijekoran izgled.

Pozivamo vas da kupujete s nama putem interneta. Pronađite dodatke za groblja vrhunske kvalitete po nenadmašnim cijenama. Odaberite najbolje bez da ispraznite novčanik. Jamčimo 100% zadovoljstva!