• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vaser

Vi har magnifika vaser lämpliga för kyrkogårdar i vår samling, alla till överkomliga priser. Vårt urval erbjuder en mängd robusta, hållbara blomkärl i olika former och en bred palett av klassiska färger. Du kommer säkert att hitta en modell som perfekt kompletterar varje gravsten. Vi inbjuder dig varmt att bläddra igenom våra produktbilder!

Upptäck vad vi har valt ut just för dig! Vår smala vita eller kopparfärgade höga Dama-vas är avsedd för långstjälkade blommor. Den är inte bara prisvärd utan utstrålar också elegans. Om du letar efter en fyrkantig behållare, överväg Etna låg eller Etna hög vas, tillgänglig i olika färger: svart, grafitgrå, guld och pärlvit. Den höga Polo-vasen, med sin breda och stadiga bas, är perfekt för stora, tunga buketter. Para ihop den med den låga Polo-vasen för att skapa en imponerande, kunglig uppsättning. Vaserna i vår samling kommer från det välrenommerade företaget Form-Plast, känt för sitt felfria hantverk. Tillverkade av rep- och bucktålig plast kan dessa vaser tåla både frost och intensivt solljus. Denna hållbarhet garanterar att de behåller sitt felfria utseende i åratal.

Vi inbjuder dig att handla med oss online. Hitta högkvalitativa kyrkogårdstillbehör till oslagbara priser. Välj det bästa utan att tömma plånboken. Vi garanterar 100% nöjdhet!