• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Вази

В нашата колекция имаме великолепни вази, подходящи за гробища, всички на достъпни цени. Нашата селекция включва широка гама здрави и издръжливи цветни съдове в различни форми и богата палитра от класически цветове. Сигурно ще намерите модел, който ще допълни перфектно всяка надгробна плоча. С топло искане ви каним да разгледате снимките на нашите продукти!

Открийте какво сме подготвили специално за вас! Нашата стройна бяла или медна висока ваза Dama е предназначена за цветя с дълги стъбла. Тя не е само достъпна, но и излъчва елегантност. Ако търсите квадратен съд, разгледайте ниската или високата ваза Etna, налична в различни цветове: черно, графитно сиво, злато и перлено бяло. Високата ваза Polo, с широка и здрава основа, е идеална за големи, тежки букети. Съчетайте я с ниската ваза Polo, за да създадете впечатляващо, царско устройство. Вазите в нашата колекция са от известната фирма Form-Plast, известна с безупречното си занаятчийство. Изработени от пластмаса, устойчива на драскотини и удари, тези вази могат да издържат и на студ и на интензивна слънчева светлина. Тази издръжливост гарантира, че ще запазят безупречния си вид през годините.

Каним ви да пазарувате онлайн при нас. Намерете аксесоари за гробища с високо качество на непобедими цени. Изберете най-доброто, без да изразходвате много. Гарантираме 100% удовлетвореност!