• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Вази

В нашата оферта имаме великолепни гробищни вази на достъпни цени. Ние предлагаме голямо разнообразие от здрави, издръжливи контейнери за цветя в различни форми и широка палитра от класически цветове. Ще можете да намерите модела, който идеално ще пасне на надгробния камък. Любезно Ви препоръчваме да разгледате изображенията на продуктите!

Вижте само какво сме ви подготвили! Тънка бяла или медна висока ваза Dama е предназначена за цветя с дълги стъбла. Той е достъпен, но същевременно елегантен. Ако търсите квадратен контейнер, поръчайте ниска или висока вана Etna, предлагана в различни цветове: черно, графитно сиво, златисто и перлено бяло. Високата ваза Polo с широка, масивна основа е идеална за големи, тежки букети. Препоръчваме да я комбинирате с ниската ваза Polo и да създадете великолепна, благородна композиция. Гробищните вази, предлагани тук в нашия магазин, идват от компанията Form-Plast и всички се радват на солидно завършване. Произведени са от устойчива на надраскване и вдлъбнатини пластмаса, която също издържа на замръзване и парещо слънце. Благодарение на тези функции моделите, налични в този магазин, ще запазят безупречния си вид дълго време.

Каним ви да пазарувате в нашия онлайн магазин. Тук ще намерите аксесоари за гробища на достъпни цени. Изберете отлично качество, без да плащате прекалено много. Гарантираме 100% удовлетворение!

Стандартна ваза "Дама" - графитно сиво - -10%
8.44 лв 9.38 лв
Промоцията приключва
Висока тънка ваза „Дама“ - бяла - -10%
8.82 лв 9.80 лв
Промоцията приключва
Ниска ваза "Поло" - черна - -10%
9.60 лв 10.66 лв
Промоцията приключва
Висока тънка ваза "Поло" - бяла - -10%
15.32 лв 17.03 лв
Промоцията приключва
Голяма висока ваза "Дама" - сребърна - -10%
15.32 лв 17.03 лв
Промоцията приключва
Голяма висока ваза "Дама" - златна - -10%
15.32 лв 17.03 лв
Промоцията приключва
Висока ваза "Дама" - голяма - с меден цвят - -10%
15.32 лв 17.03 лв
Промоцията приключва