Aubergine - - 110 zaden - Solanum melongena

Oude prijs: $4.32
$3.24
U bespaart: $1.08 (25%)
Promotie eindigt 2019-08-28
Promotie eindigt
Aantal kopers: 55
005007
Voorraad
+

Aubergine of aubergine (Solanum melongena) in een variëteit selectie is bedoeld voor tuinders die van cultivatie-avonturen houden. Er zijn zaden van planten die eivormig, knotsvormig, kort en lang fruit dragen met donkerpaarse, bijna zwarte, lichtpaarse, witte en gemarmerde schillen, opgenomen in deze selectie. Alle soorten die in onze mix worden aangeboden, hebben dezelfde geweldige smaak, hoge voedingswaarde en vergelijkbare milieueisen.

Aubergine zaden moeten in de lente worden gezaaid onder de dekens of thuis in een overdekte kas. Geharde zaden met ten minste een paar paar ontwikkelde bladeren worden aanbevolen om te worden getransplanteerd naar een met folie bedekt veld. In warmere streken kun je ook een dekkingvrije teelt proberen. In het laatste geval zou je een zonnige, warme en door de wind beschutte site nodig hebben. Aubergines hebben vergelijkbare eisen als tomaten en paprika's, vandaar dat ze de rijkste gewassen op permeabele, vochtige en vruchtbare bodems brengen die rijk zijn aan organisch materiaal. De oogst van fruit van de voorgestelde variëteiten vindt plaats in augustus, september en begin oktober. Het is aan te raden om de kleinere vruchten te plukken die een zachte, betere smaak hebben. Ze kunnen gegrild, gestoomd, geroosterd of gefrituurd worden geserveerd.

Elke verpakking bevat 0,5 g auberginesoorten voor het selecteren van auberginesoorten. De instructies voor het telen en de inplantingsdatum zijn opgenomen in de productinformatie.

  • Gewicht: 0,5 g
  • Gebruik: gegrild, gestoomd, geroosterd of gebakken
  • Oogsttijd: augustus - begin oktober
  • Standplaats: zonnig, warm, windbeschut; doorlatende, vochtige, vruchtbare bodems rijk aan organisch materiaal


Ongeveer 110 zaden (+/- 20%)

GardenSeedsMarket is een firma die al meer dan tien jaar actief is op de markt. Al sinds het begin  leggen wij veel nadruk op de kwaliteit van onze producten. Door de jaren heen hebben wij tienduizenden tevreden klanten over de hele wereld gewonnen. Alle zaden die wij verkopen, worden onderworpen aan een meerfasige kwaliteitscontrole en worden pas daarna zorgvuldig verpakt en verzonden. Deze producten hebben vele certificaten gekregen en ze voldoen aan de hoogste normen van de landen van de Europese Unie. Onze medewerkers zijn ervaren hoveniers die al uw vragen graag zullen beantwoorden!

Waar komen onze zaden vandaan?

Alle zaden die wij in onze winkel verkopen, zijn afkomstig van de beste producenten van de Europese Unie. Dankzij onze jarenlange samenwerking hebben wij de juiste voorwaarden ontwikkeld die ons in staat stellen om altijd verse en grondig geteste partijen zaad op de markt te brengen. Het weglaten van tussenpersonen in het hele proces laat ons niet alleen toe om oude leveringen te vermijden, die maandenlang op schappen in een groothandel liggen, maar garandeert ook producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Proces van de kwaliteitscontrole

Alle zaden ondergaan een vierfasenproces van de kwaliteitscontrole.

EERSTE FASE bestaat uit een zorgvuldige selectie van producenten en controle van hun gewassen, inclusief die uit het buitenland. Planten worden niet alleen aan het begin van hun groei gecontroleerd, maar ook tijdens de bloei en wanneer ze al vruchten dragen. Het is in deze fase belangrijk om voor een goede afstand tussen de planten te zorgen. Hierdoor kunnen wij de garantie hebben van gewenste morfologische kenmerken van elke specifieke soort of variëteit, zoals kleur, hoogte en vorm.

TWEEDE FASE bestaat uit een gedetailleerde verificatietest in laboratoriumomstandigheden. Dankzij de hoogste kwaliteit apparatuur en het hooggekwalificeerdepersoneel voeren onze leveranciers meer dan 30 000 kwaliteitscontroles per jaar. De zaden die niet aan de eisen voldoen, worden aan technologische verfijningsprocessen onderworpen, waaronder het drogen, reinigen, opwaarden en opnieuw testen.

DERDE FASE begint met het zaaien van de zaden op geselecteerde controlepercelen. Op die manier verkrijgen wij nauwkeurige informatie over hun kieming die op een genoeg hoog niveau moet worden gehouden. Tegelijkertijd wordt in deze fase de identiteit van de rassen van elke soort gecontroleerd.

VIERDE FASE wordt al in onze magazijnen uitgevoerd en bestaat uit het verwijderen van zaden die te lang in de schappen hebben gelegen en deze te vervangen door verse partijen. Op elke verpakking staat het juiste partijnummer en de uiterste datum voor het zaaien.

Deze vier fasen stellen ons in staat om duidelijk te stellen dat de door ons verkochte zaden aan de hoogste normen voldoen en zonder problemen alle mogelijke controles kunnen ondergaan.

Prijzen en onderscheidingen

De door ons verkochte zaden werden herhaaldelijk gewaardeerd en onderscheiden. Zij hebben tientallen gouden medailles gekregen, maar ook prijzen voor hoge kwaliteit en toegepaste innovaties. Sommigen van hen zijn de volgende: TOP INNOVATIE (juni 2015), GOUDEN MEDAILLE op DE INTERNATIONALE BEURS VAN POZNAŃ (2015), KWALITEITSLEIDER VOLGENS CONSUMENTEN (2014), BOER VAN HET JAAR 2014.

Daarnaast hebben we sinds twee jaar op rij het certificaat IDEAAL BUSINESS behaald.

Kieming

Onze aandacht is gericht op de verkoop van zaden van alleen de hoogste kwaliteit zaden. Planten zijn echter levende organismen en hun kieming is afhankelijk van vele factoren zoals temperatuur, bodemtype, vochtigheid en frequentie van bewateren, zaaiperiode, bemesting, gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en andere atmosferische factoren. Wij verlenen hulp bij het verzamelen van relevante gewasinformatie, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor planten die niet zijn geteeld onder omstandigheden die geschikt zijn voor een bepaalde soort.

$3.92 $5.23
Promotie eindigt
$3.92 $5.23
Promotie eindigt
-25%
$3.24 $4.32
Promotie eindigt
$3.24 $4.32
Promotie eindigt