• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Grill és tartozékok

Grilljeink, barbecue-k és kiegészítőink segítenek felkészülni a következő grillezési szezonra! Fedezze fel a Garden Seeds Market kínálatát, és hagyja, hogy meglepjük a legújabb grilltechnológiai fejlesztésekkel. Vásároljon online anélkül, hogy túl sokat költené. Mi ezt lehetővé tesszük!

Ha új grillsütő (barbecue) vásárlását fontolgatja, tekintse meg közelebbről az áruházunkban elérhető modelleket. Ajánljuk a kompakt és megfizethető, 35 cm átmérőjű kerek grillsütőt forgóval vagy a 42 cm átmérőjű hordó alakú grillsütőt a klasszikus barbecue rajongóinak. Mindkettő alkalmas minden teraszra vagy erkélyre! Ha nagyobb eszközre van szüksége, nézze meg a téglalap alakú barbecue-kat. Képesek a teljes család számára ételt készíteni! Legjobb választásunk a 58 x 38 cm-es téglalap alakú grillsütő két oldalsó polccal - egy erős és felhasználóbarát termék, amely garantálja mindenféle hús ízletes ízét. Van kertje vagy teleke? Van valami különlegesünk Önnek: egy 52 cm széles lógó grillsütő, tökéletes a remek ételek készítéséhez a tábortűz felett. És ha álmodik arról, hogy saját füstölt sonkát és kolbászt készítsen, ne hagyja ki a balkonon elérhető mély tálú Balcony dohányosunkat. Ez egy könnyen használható és könnyen tisztítható eszköz a házi dohányzáshoz. Ne feledkezzen meg a barbecue kiegészítőkről sem - ideértve az hatékony gyújtót, a barbecue tisztító eszközöket, a pörkölő rácsokat, villákat, lapátokat, préselőket és tartókat. Nézze meg őket! Az öko-barbecue gyújtó - 3 darab, természetes barbecue gyújtó - 30 illatmentes, egészséges fa kocka és a faszén olyan termékek, amelyek mindenképpen a kosarában kellene landolniuk! Kínálunk továbbá füstöléshez és grillezéshez használható faforgácsot is, amelyek 100% -ban almafa, bükkfa, diófa és tölgyfa alapanyagból készültek, és tökéletesek a hús ízesítéséhez. Ha gondja van a tűzgyújtással, invesztáljon kényelme érdekében, és szerezzen be egy praktikus Fújó - levegőfúvót a barbecue gyújtásához. Lehet, hogy szüksége lesz 30 cm hosszú bambusznyársakra is, amelyek 40 darabos csomagokban érhetők el. Ha az újrahasznosítható eszközöket részesíti előnyben, gondoljon a krómozott acél villák és a 140 cm hosszú ergonómikusan hajlított kemping kolbász villájának rendelésére. A sütés közbeni égésveszély csökkentése érdekében használja a 41 cm-es halgrillezési és sütési tartót, egy 23 x 21 cm-es hústartót, egy hot-dog/kolbász grillezési tartót, rozsdamentes acél lapátot és villát, valamint a 17 cm-es ecetes káposzta, uborka vagy barbecue fogót. Ezek a szerszámok minden grillezés kedvelőjének felszereléséhez tartoznak. Egy 3 az 1-ben grill kefe - szivacs, kefe és kaparó, vagy a grill és füstölő tisztításához használható drótharang kaparó segít rendet rakni az étkezés után. És ne felejtse, ez csak a termékválasztékunk kis része. Arra ösztönözzük, hogy további termékeket is böngésszen!

Grilljeinket, barbecue-kat és minden szükséges kiegészítőt versenyképes áron csak az üzletünkben találja. Vegye igénybe ingyenes szállítási lehetőségünket, hogy még többet spóroljon. 100% -os elégedettséget garantálunk - ne habozzon kipróbálni minket!