• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Grillar och tillbehör

Våra grillar, barbecues och tillbehör kommer att hjälpa dig att förbereda dig inför den kommande grillssäsongen! Upptäck Garden Seeds Markets erbjudanden och låt oss förvåna dig med det senaste inom grillteknik. Handla online utan att tömma plånboken. Vi gör det möjligt!

Om du funderar på att köpa en ny grill (barbecue), ta en närmare titt på de modeller som finns tillgängliga i vår butik. Vi rekommenderar den kompakta och prisvärda 35 cm runda grillen med rotisseri eller den 42 cm runda tunnelformade grillen för alla klassiska grillentusiaster. Båda passar på varje terrass eller balkong! Om du behöver en större apparat, överväg våra rektangulära barbecues. De kan hantera matlagning för hela familjen! Vårt toppval är den rektangulära 58 x 38 cm grillen med två sidohyllor - en robust och användarvänlig produkt som garanterar den utsökta smaken av alla typer av kött. Har du en trädgård eller en lott? Vi har något speciellt för dig: en 52 cm bred hänggrill, perfekt för att laga läckra rätter över en lägereld. Och om du drömmer om att göra din egen rökta skinka och korv, missa inte vår balkongrökare med en djup bricka. Det är ett lättanvänt och lättrengjort verktyg avsett för hemmarökning. Glöm inte grilltillbehören - inklusive effektiva tändare, grillrengöringsverktyg, rostställ, gafflar, spatlar, pressar och hållare. Kolla in dem! Vår miljövänliga grilltändare - 3 stycken, Naturlig grilltändare - 30 doftfria, hälsosamma träkuber och Kol är produkter som definitivt bör hamna i din kundvagn! Vi erbjuder också träflis för rökning och grillning, tillverkade av 100% äppel-, bok-, valnöt- och ekträ, perfekta för att tillsätta smak till ditt kött. Om du har svårt att tända en eld, investera i din bekvämlighet och skaffa en praktisk blästrare - en luftfläkt för att tända din barbecue. Du kanske också behöver 30 cm långa bambuspjälkar som finns i förpackningar om 40. Om du föredrar återanvändbara verktyg, överväg att beställa förkromade stålpjälar och den 140 cm långa ergonomiskt böjda lagereldskorven. För att minska risken för brännskador vid grillning över heta kol, använd den 41 cm fiskgrill- och stekhållaren, en 23 x 21 cm kötthållare, en korv-/hotdog-grillhållare, rostfria stålspatlar och gafflar samt den 17 cm Picklad kål, gurkor eller grilltång. Detta urval av verktyg bör vara en del av varje grillälskares utrustning. En 3-i-1 grillborste - svamp, borste och skrapa, eller trådborsten med skrapa för rengöring av grillar och rökare, hjälper dig att städa upp efter din festmåltid. Och kom ihåg, detta är bara en liten del av vårt produktsortiment. Vi uppmuntrar dig att utforska vidare!

Du hittar grillar, barbecues och alla nödvändiga tillbehör till konkurrenskraftiga priser endast i vår butik. Dra nytta av vår kostnadsfria leveransalternativ för att spara ännu mer. Vi garanterar 100% nöjdhet - tveka inte att prova oss!

17.65 kr
24.26 kr
24.71 kr
30.50 kr
38.18 kr
44.65 kr
55.21 kr
59.26 kr
67.65 kr
71.76 kr
72.94 kr
77.06 kr
79.41 kr
92.21 kr