Barbeku / gril dan aksesori

Grills kami - barbeku dan aksesori akan membantu anda mempersiapkan musim barbeku yang baru! Kenali tawaran Pasar Seeds Garden dan marilah kita mengejutkan anda dengan hal-hal baru teknikal. Beli dalam talian tanpa membayar overpaying. Kami menjadikannya mustahil!

Jika anda sedang mempertimbangkan membeli grill baru (barbeku), lihat dengan lebih dekat model-model yang terdapat di kedai kami. Kami mengesyorkan gril yang berpatutan, yang berpatutan dengan bungkusan 35-cm dengan meludah atau panggang berbentuk setong 42-sm setong kepada semua pencinta barbeku klasik. Kedua-duanya akan sesuai dengan setiap teres dan balkoni! Sekiranya anda berminat dengan peranti yang lebih besar, lihat barbeku segi empat tepat kami. Mereka akan membolehkan anda memasak untuk seluruh keluarga! Kami mengesyorkan gril Rectangular 58 x 38 cm dengan dua rak sampingan - produk padat, mudah untuk beroperasi yang menjamin rasa yang sangat baik untuk semua jenis daging. Adakah anda memiliki taman atau peruntukan? Kami mempunyai spesial yang istimewa untuk anda: gril gantung - relau taman lebar 52 cm. Produk ini menawarkan penyelesaian hebat untuk menyediakan hidangan yang sangat baik di atas api unggun. Sekiranya anda juga bermimpi mempersiapkan ham dan sosis salai anda sendiri, perokok Balcony dengan dulang yang mendalam menanti anda. Ini mudah digunakan dan alat berfungsi bersih bertujuan untuk penghasilan rumah ham dan sosis yang salai. Jangan lupa aksesori barbeku - termasuk permulaan kebakaran yang cekap, peranti pembersihan barbeku, rak roaster, garpu, pemusing, mesin dan pemegang. Semak mereka! Pemula kebakaran barbeku yang mesra alam - 3 keping, Pemula api semulajadi - 30 kiub yang terbuat dari kayu tanpa aroma, aroma yang sihat dan Arang adalah produk yang sepatutnya tanah di dalam troli anda! Kami juga menawarkan cip Kayu untuk merokok dan barbeku: diperbuat daripada 100% apple, beech, walnut dan kayu oak dan sesuai untuk daging perasa. Masih ada masalah dengan memulakan api? Melabur dalam keselesaan anda dan beli Bellows praktikal - blower udara untuk menyalakan barbeku. Anda juga mungkin memerlukan lidi panjang 30 cm yang dijual dalam pakej 40-pcs. Sekiranya anda lebih suka alat yang boleh diguna semula, buatlah tusuk keluli bersalut Chrome dan garpu sosej sudu ergonomik yang panjang ergonomik yang panjangnya 140 cm. Untuk meminimumkan risiko luka bakar semasa barbeku di atas arang membakar, gunakan pemegang barbeku dan pemanggang ikan 41 cm, pemegang daging 23 x 21 cm, pemegang barbeku panas / sosis panggang, penukar keluli tahan karat dan garpu dan 17 -cm Kubis acar, timun atau tongkat barbeku. Pemilihan alat ini mestilah milik setiap peralatan kekasih barbeku. Berus gril 3-dalam-1 - span, berus dan scraper atau berus Wire dengan scrapper untuk membersihkan barbeku dan perokok akan membantu anda memulihkan pesanan selepas pesta selesai. Ini masih hanya sebahagian kecil daripada pelbagai kami. Kami menggalakkan anda melayari lagi!

Anda akan membeli barbeku / gril dan aksesoris yang diperlukan pada harga yang kompetitif semata-mata di kedai kami. Berhati-hati dengan pilihan penghantaran percuma untuk menyelamatkan lebih banyak lagi. Kami menjamin kepuasan 100% - jangan teragak-agak dan cuba kami!

RM9.71
RM22.08
RM23.71
RM27.06
RM31.76
RM36.88
RM37.59
RM38.06
RM39.59
RM48.02