Biji Lobelia

Anda akan mendapati benih banyak varieti lobelia taman di kedai kami. Biji-biji yang ditawarkan menonjol dengan kapasiti percambahan yang berkualiti tinggi dan baik, kerana ia berasal dari pembekal yang terbukti. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat bahawa keadaan pertumbuhan yang betul dapat dikekalkan.

Lobelia akan menghiasi taman anda dari musim bunga sehingga pertengahan musim luruh. Ia menghasilkan bunga dalam pelbagai warna: putih, biru, merah jambu, ungu atau merah. Ia disyorkan untuk penanaman dalam bekas gantung dan oleh itu sering dirujuk sebagai lobelia trailing. Tumbuh dalam periuk, ia akan menghiasi balkoni, gazebo atau teres, semasa ditanam di atas katil bunga, ia akan menutupinya dengan permaidani yang cantik dan berwarna-warni. Sila ingat untuk mewujudkan keadaan penanaman yang sesuai untuknya - tumbuhan ini lebih suka laman yang cerah dengan tanah yang telap dan nyamuk.

Kami amat mengesyorkan biji-bijian "Lady White" lobelia, dari mana tumbuh-tumbuhan yang semakin berkembang dengan bunga putih akhirnya berkembang. Pelbagai ini sangat sesuai untuk penanaman di sempadan, pinggir dan dalam bekas. Disematkan di sempadan, ia membentuk kontras yang menakjubkan dengan verbenas, gazani atau asters tumbuh rendah. Anda juga harus mencuba lobelia dengan bunga merah marmar yang tumbuh di atas tangkai gantung, yang akan kelihatan comel dalam keranjang gantung putih. Mungkin anda akan jatuh untuk lobelia dengan mekar bunga biru nilam dan pucuk panjang yang mencapai 50-60 cm. Sekiranya masalah dengan membuat keputusan sentiasa ada pilihan varieti lobelia yang tersedia yang membentuk komposisi bunga yang indah dan berwarna-warni.