• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Lobelia siemenet

Verkkokaupassamme löydät Lobelia siemenet erilaisista puutarhan lobelia-lajeista. Nämä siemenet erottuvat korkealaatuisuudellaan ja erinomaisella itävyysasteellaan, ja ne on hankittu yksinomaan luotettavilta toimittajilta. Tämä takaa menestyksekkään viljelyn, kunhan noudatetaan oikeita kasvatusolosuhteita.

Lobelia koristaa puutarhaasi keväästä myöhäissyksyyn. Ne tuottavat monenlaisia kukkien värejä: valkoista, sinistä, pinkkiä, purppuraa ja punaista. Usein kasvatettu roikkuvissa koreissa, sitä kutsutaan usein roikkuvaksi lobeliaksi. Kun se kasvaa ruukuissa, se koristaa kauniisti parvekkeita, katettuja terasseja ja terasseja. Jos kylvetään kukkapenkkiin, se peittää ne eloisalla, värikkäällä matolla. Muista ylläpitää oikeita viljelyolosuhteita – tämä kasvi kukoistaa aurinkoisissa paikoissa, jotka ovat hyvin valuttavia ja humuspitoisia.

Suosittelemme erityisesti Lobelia siemenet "White Lady" -lajikkeesta, joka kasvaa mataliksi kasveiksi valkoisin kukin. Tämä tyyppi on ihanteellinen reunoihin, reunoille ja astioihin. Kun se istutetaan verbenan, gazanian tai matalan kasvavien asterien viereen, se luo upean kontrastin. Saatat myös olla kiinnostunut lobeliasta, jolla on karmiininpunaiset kukat roikkuvissa varsissa, täydellinen valkoisille roikkuville koreille. Tai ehkä lobelia, jolla on upeat safiirinsiniset kukat varsissa, jotka ulottuvat 50-60 cm, kiinnittää huomiosi. Jos et ole varma, minkä valita, tarjoamme monipuolisen valikoiman Lobelia siemeniä luomaan silmiä hivelevän, monivärisen kukka-asetelman.