• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme lobelija

U našoj online trgovini pronaći ćete Sjeme lobelija raznih vrsta vrtne lobelije. Ova sjemena ističu se svojom visokom kvalitetom i izvrsnom stopom klijanja, a dobivena su isključivo od pouzdanih dobavljača. To osigurava uspješno uzgajanje, pod uvjetom da se pridržavaju ispravni uvjeti rasta.

Lobelija će uljepšati vaš vrt od proljeća do sredine jeseni. Proizvode razne boje cvijeta: bijelu, plavu, rozu, ljubičastu i crvenu. Često se uzgaja u visećim košarama, a često se naziva i viseća lobelija. Kada se uzgaja u loncima, prekrasno ukrašava balkone, sjenice i terase. Ako se sije u cvjetne gredice, prekriva ih svijetlim, šarenim tepihom. Sjećajte se održavati ispravne uvjete uzgoja - ova biljka uspijeva na sunčanim mjestima s dobro drenažnim, humusom bogatim tlom.

Posebno preporučujemo Sjeme lobelija sorte "White Lady", koje raste u niske biljke ukrašene bijelim cvjetovima. Ova vrsta je idealna za rubove, ivice i posude. Kada se sadi uz verbene, gazanije ili nisko rastuće astre, stvara zapanjujući kontrast. Možda će vas zanimati i lobelija s karmensko crvenim cvjetovima na visećim stabljikama, savršena za bijele viseće košare. Ili možda lobelija s predivnim safirno plavim cvjetovima na stabljikama koje dosežu 50-60 cm privlači vašu pažnju. Ako niste sigurni koju odabrati, nudimo raznolik izbor Sjeme lobelija kako biste stvorili očaravajući, višebojni cvjetni aranžman.