• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Lobeliafrön

I vår nätbutik hittar du Lobeliafrön från en mängd olika trädgårdslobeliasorter. Dessa frön utmärker sig genom sin höga kvalitet och utmärkta grobarhet, enbart från pålitliga leverantörer. Detta garanterar framgångsrik odling, förutsatt att rätt odlingsförhållanden iakttas.

Lobelia kommer att försköna din trädgård från vår till mitten av hösten. De producerar ett varierat utbud av blomfärger: vit, blå, rosa, lila och röd. Ofta odlas i hängande korgar, kallas den ofta hängande lobelia. När den växer i krukor, dekorerar den vackert balkonger, lusthus och terrasser. Om den sås i blomsterbäddar, täcker den dem med en livlig, färgstark matta. Kom ihåg att upprätthålla rätt odlingsförhållanden – denna växt trivs på soliga platser med väldränerad, humusrik jord.

Vi rekommenderar särskilt Lobeliafrön av sorten "White Lady", som växer till låga växter prydda med vita blommor. Denna typ är idealisk för kanter, gränser och behållare. När den planteras bredvid verbena, gazania eller lågväxande aster skapar den en slående kontrast. Du kan också vara intresserad av lobelia med karminröda blommor på hängande stjälkar, perfekt för vita hängande korgar. Eller kanske lobelia med vackra safirblå blommor på stjälkar som når 50-60 cm fångar ditt öga. Om du är osäker på vilken du ska välja, erbjuder vi ett brett urval av Lobeliafrön för att skapa en bländande, flerfärgad blomsterarrangemang.