• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Lobélia vetőmag

Online áruházunkban különféle kerti lobéliafajok vetőmagjait találhatja. Ezek a vetőmagok kiváló minőségükkel és kitűnő csírázási arányukkal emelkednek ki, kizárólag megbízható beszállítóktól származnak. Ez sikeres termesztést biztosít, feltéve, hogy a megfelelő növekedési feltételek betartásra kerülnek.

A Lobélia tavasztól késő őszig díszíti kertjét. Sokféle virágszínt produkálnak: fehér, kék, rózsaszín, lila és piros. Gyakran termesztik függőkosarakban, és gyakran hivatkoznak rá mint csüngő lobéliára. Cserépben neveltve gyönyörűen díszíti a balkonokat, pavilonokat és teraszokat. Ha virágágyásba vetik, élénk, színes szőnyeggel borítja azokat. Ne felejtse el fenntartani a megfelelő termesztési feltételeket - ez a növény napos helyeken, jól vízáteresztő, humuszban gazdag talajban virágzik.

Különösen ajánljuk a "White Lady" fajta Lobélia vetőmagjait, amelyek alacsony növényekké nőnek fehér virágokkal. Ez a típus ideális szegélyekhez, élethez és tartályokhoz. Ha verbenával, gazaniával vagy alacsony növésű árvácskával ültetik, lenyűgöző kontrasztot hoz létre. Talán érdekli a karminvörös virágokkal rendelkező lobélia, amely csüngő szárokon nő, tökéletes fehér függőkosarakhoz. Vagy talán a gyönyörű zafírkék virágokkal rendelkező lobélia, amelynek szárai elérnek a 50-60 cm-t. Ha nem biztos benne, melyiket válassza, kínálunk egy változatos választékot Lobélia vetőmagokból, hogy lélegzetelállító, többszínű virágkompozíciót hozzon létre.