• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Konac

S radošću vas pozdravljamo u podkategoriji Threads! Naći ćete širok izbor proizvoda izrađenih od različitih materijala, različitih debljina i koji služe u različite svrhe. Pogledajte našu ponudu i sigurno ćete pronaći proizvode sa kojima ćete biti zadovoljni.

Konac je jednostavan, ali vrlo funkcionalan proizvod. Možda ne znamo točno, koliko često ga koristimo. Dolaze nam korisna mnoga različita životna područja, od jednostavnih popravki do jedinstvenih rukotvorina sofisticirane kuhinje. Na kraju se sve svodi na kvalitetu niti. Za vezanje i pakiranje predmeta kao i vezanje cvijeća mogu se koristiti debele platnene niti. Oni su savršeno pogodni za vrtne i radionice. Prirodno, ekološki, obojeno ili ne - pogledajte širok izbor koji smo pripremili za vas. Tanji svileni niti su mekani i izdržljivi, stoga idealni za povezivanje manjih predmeta. Dokazale su se korisne u izradi nakita i ukrasa. Sve niti dostupne u našoj trgovini isporučuju poznati proizvođači niti. Ne tražite dalje - nećete naći bolju ponudu!

Potičemo vas da kupujete u našoj trgovini putem narudžbe putem pošte! Stotine proizvoda čeka vas ovdje u mnogim različitim kategorijama. Jamčimo niske cijene, brzu i jeftinu dostavu na bilo koju adresu. Želimo vam ugodno šoping putovanje!