• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Pulberi pentru Prindere Rădăcini și Ceară pentru Altoire

Dacă ești pasionat de grădinărit, pudrele de înrădăcinare și ceara de altoire sunt adiții esențiale ale trusoului tău de grădinărit. Aceste produse de îngrijire de primă clasă asigură rezultate excelente în tăierea copacilor și propagarea reușită prin butași. Tăierea regulată este vitală pentru toți pomii fructiferi, arbuștii și multe specii ornamentale. Atunci când înlăturați ramurile mai groase, este crucial să aplicați ceara de altoire, accelerând vindecarea țesuturilor și protejând planta de bacterii și ciuperci dăunătoare.

În acest scop, vă recomandăm cu încredere ceara de altoire Sumin pentru rănile de copaci și arbuști cu bandă și ceara de altoire Eko-Derma, potrivită în special pentru altoirea copacilor. Descoperiți ușurința spray-ului inovator Fito-Plaster, care poate fi aplicat fără pensulă și adaugă o notă de distracție în grădinărit. Dacă tăiați pentru butași, luați în considerare stimulatorii noștri de înrădăcinare de primă clasă. "Korzonek Z" este conceput pentru creșterea rădăcinilor plantelor verzi, "Korzonek PZ" pentru plantele semiarbuști și "Korzonek D" pentru plantele cu tulpini lemnoase. Aceste produse excelente de la brandul renumit Target vor asigura prosperitatea și stabilirea butașilor în medii noi. Explorați și îngrășămintele pentru rădăcini Agrecol pentru beneficii suplimentare. Și pentru cei care transplantă plante de ghiveci sensibile, Remediu spray "Zdrowy Korzeń" de la Zielony Dom este o alegere perfectă.

Vizitați astăzi secțiunea noastră de pudre de înrădăcinare și ceara de altoire. Cumpărați mărci renumite online pentru o experiență fără cusur și deveniți un client regulat apreciat. Merită cu adevărat!