• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Gyökeres porok és oltóviaszok

Ha komolyan veszed a kertészeti hobbidat, akkor a porgyökér és az oltóviasz feltétlenül feltétlenül szerepeljen a bevásárlólistádon. Ezek a professzionális növényápolási termékek garantálják a fák kiváló metszési eredményeit, és lehetővé teszik a dugványok sikeres előállítását. Valamennyi gyümölcsfa és cserje, valamint számos díszfaj rendszeres metszést igényel. A vastagabb ágak eltávolításával okozott nagy sebeket oltóviaszal kell bevonni, amely felgyorsítja a szövetek regenerálódását és megvédi a legyengült növényt a kórokozó baktériumoktól és gombáktól.

Éppen erre a célra javasoljuk a költséghatékony és hatékony Sumin oltóviaszt fa és cserjés sebek számára szalaggal, valamint a megbízható és masszív Eko-Derma oltóviaszt, különösen faültetéshez. Az innovatív spray termékek, mint például a Fito-Plaster Spray, amelyek ecset nélkül alkalmazhatók, még szórakoztatóbbá teszik a kertészkedést. Ha fákat és cserjéket metsz, hogy hajtásokat szerezzen a dugványokhoz, rendelje meg egyik kiváló gyökérstimulátorunkat. A "Korzonek Z" (Z gyökér) a zöld növények gyökérnövekedésének serkentésére szolgál, a "Korzonek PZ" (gyökér PZ) a félcserjés növények számára, a "Korzonek D" (D gyökér) pedig ligifikált szárú és törzsű növények számára. Ez a csodálatos termékhármas a híres Target márkától származik. A kiváló gyökérstimulátorok lehetővé teszik, hogy a dugványok csodálatosan fejlődjenek és teljesen megtelepedjenek az új helyeken. Tudjon meg többet az Agrecol gyökereztető műtrágyákról is. Ha viszont segítségre lenne szüksége az érzékeny cserepes növények átültetéséhez, rendelkezésünkre áll a Zielony Dom "Zdrowy Korzeń" (Egészséges Gyökér) permetező gyógyszere növények átültetéséhez.

Javasoljuk, hogy látogassa meg Gyökereztető porok és oltóviaszok alkategóriánkat. Rendeljen online neves márkák által aláírt termékeket, élvezze a kényelmes vásárlási élményt és legyen állandó vásárlónk. Megéri!