• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Вкореняване на прах и восъци за присаждане

Ако сте страстен градинар, коренните прахове и восъците за препичане са неизменни добавки към вашата инструментална кутия. Тези продукти за грижа за растения от висок клас гарантират отлични резултати при рязането на дърветата и успешното размножаване чрез резчета. Редовното рязане е от съществено значение за всички плодни дървета, храсти и много декоративни видове. При премахването на по-дебели клони е от съществено значение да се нанася восък за препичане, ускоряващ заздравяването на тъканите и защитаващ растението от вредни бактерии и гъби.

За тази цел горещо препоръчваме икономичния восък Sumin за рани на дървета и храсти с лента и надеждния восък Eko-Derma, особено подходящ за препичане на дървета. Открийте удобствата на иновативния спрей Fito-Plaster, който може да се нанася без четка и добавя забавление към градинарството. Ако режете резчета, разгледайте нашите висококачествени стимулатори за корени. "Korzonek Z" е предназначен за растеж на корени на зелени растения, "Korzonek PZ" за полухрасти и "Korzonek D" за растения с дървесни стъбла. Тези отлични продукти от известната марка Target ще гарантират, че вашите резчета ще процъфтяват и ще се установят в новите среди. Изследвайте също така кореновите торове на Agrecol за допълнителни ползи. И за тези, които пресяват чувствителни саксийни растения, "Zdrowy Korzeń" спрей лекарство от Zielony Dom е перфектен избор.

Посетете днес раздела ни с коренни прахове и восъци за препичане. Купете утвърдени марки онлайн за безпроблемно преживяване и станете ценен редовен клиент. Това наистина си заслужава!