• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Rotpulver och ympvaxer

Om du brinner för trädgårdsarbete, är rodstimulerande pulver och podningvax viktiga tillägg till din verktygslåda. Dessa förstklassiga växtvårdsprodukter säkerställer enastående resultat i trädbeskärning och framgångsrik förökning genom sticklingar. Regelbunden beskärning är avgörande för alla fruktträd, buskar och många prydnadsväxter. När du tar bort tjockare grenar är det avgörande att använda podningvax för att påskynda vävnadsläkning och skydda växten mot skadliga bakterier och svampar.

För detta ändamål rekommenderar vi starkt det kostnadseffektiva Sumin Podningvax för träd- och busksår med en bånd samt det pålitliga Eko-Derma Podningvax, speciellt lämpligt för trädpodning. Upptäck enkelheten med den innovativa Fito-Plaster Spray, som kan appliceras utan pensel och ger en extra touch av glädje till trädgårdsarbetet. Hvis du beskär för att få sticklingar, bør du overveje våre førsteklasses rodstimulatorer. "Korzonek Z" är utformat för gröna växters rottillväxt, "Korzonek PZ" för halvbuskiga växter och "Korzonek D" för växter med vedartade stammar. Dessa utmärkta produkter från det välrenommerade märket Target kommer att säkerställa att dina sticklingar trivs och etablerar sig i nya miljöer. Utforska även Agrecol Rotgödsel för yderligere fordele. Och for dem som planterer känslige potteplanter, er "Zdrowy Korzeń" (Sund Rod) Spray Remedy fra Zielony Dom et perfekt valg.

Besøk vår avdelning for rotstimulerende pulver og podningvoks i dag. Shop kendte mærker online for en problemfri oplevelse og bliv en værdsat fast kunde. Det er virkelig det værd!