• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Juurijauheet ja varttamisvahat

Jos suhtaudut puutarhaharrastuksesi vakavasti, jauheiden ja vahojen varttamisen pitäisi ehdottomasti laskeutua ostoslistallesi. Nämä ammattimaiset kasvinhoitotuotteet takaavat erinomaiset puunleikkaustulokset ja mahdollistavat pistokkaiden tuottamisen. Kaikki hedelmäpuut ja pensaat sekä lukuisat koristelajit vaativat säännöllisen karsimisen. Paksumman oksan poistamisen aiheuttamat suuret haavat on peitettävä varttamisvahalla, joka nopeuttaa kudosten uudistumista ja suojaa heikentynyttä kasvia patogeenibakteereilta ja sieniltä.

Juuri tähän tarkoitukseen suosittelemme kustannustehokasta ja tehokasta Sumin-varttovaa puu- ja pensashaavoille nauhalla sekä luotettavaa ja tukevaa Eko-Derma-varttovaa, jota suositellaan erityisesti puiden varttamiseen. Innovatiiviset suihkutuotteet, kuten Fito-Plaster Spray, jotka voidaan levittää ilman harjaa, tekevät puutarhanhoidosta vieläkin hauskempaa. Jos karsit puita ja pensaita saadaksesi versoja pistokkaille, tilaa yksi erinomaisista juurtumisstimulaattoreistamme. "Korzonek Z" (juuri Z) on tarkoitettu vihreiden kasvien juurikasvun stimulointiin, "Korzonek PZ" (juuri PZ) puolipensaskasveille ja "Korzonek D" (juuri D) kasveille, joilla on lignifioitu varsi ja runko. Tämä upea tuotetrio tulee tunnetulta Target-tuotemerkiltä. Erinomaiset juurtumisstimulaattorit antavat pistokkaidesi kehittää upeasti ja vakiintua täysin uusiin kohteisiin. Sinun tulisi myös oppia lisää Agrecol-juurilannoitteista. Jos toisaalta tarvitset apua herkkien ruukkukasvien siirrossa, meillä on käytettävissänne Zielony Domin "Zdrowy Korzeń" (Healthy Root) spray-korjaustoimenpide kasvien istuttamiseen.

Kehotamme ystävällisesti käymään juurtumisjauheiden ja vartettujen vahojen alaluokassa. Tilaa tunnettujen tuotemerkkien allekirjoittamia tuotteita verkossa, nauti kätevästä ostokokemuksesta ja tule säännölliseksi asiakkaaksi. Se on sen arvoista!