• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Juurijauheet ja varttamisvahat

Jos olet intohimoinen puutarhanhoitaja, juurijauheet ja oksastusvahat ovat olennainen lisä välineistöösi. Nämä huippuluokan kasvienhoitotuotteet takaavat erinomaiset tulokset puiden leikkaamisessa ja onnistuneessa lisääntymisessä pistokkailla. Säännöllinen leikkaaminen on tärkeää kaikille hedelmäpuille, pensaille ja monille koristekasveille. Paksujen oksien poistamisen yhteydessä on tärkeää levittää oksastusvahaa, joka nopeuttaa kudosten paranemista ja suojaa kasvia haitallisilta bakteereilta ja sieniltä.

Tätä varten suosittelemme lämpimästi kustannustehokasta Sumin-puun ja pensaiden oksastusvahaa sekä luotettavaa Eko-Derma oksastusvahaa, erityisen sopivaa puun oksastamiseen. Tutustu innovatiivisen Fito-Plaster-suihkeen helppouteen, joka voidaan levittää ilman sivellintä ja tuo ripauksen hauskuutta puutarhanhoitoon. Jos leikkaat pistokkaita varten, harkitse huippuluokan juurien stimuloijiamme. "Korzonek Z" on suunniteltu vihreiden kasvien juurten kasvuun, "Korzonek PZ" puolipensaille ja "Korzonek D" puille, joilla on puumainen varsi. Nämä erinomaiset tuotteet kuuluisalta Target-merkiltä varmistavat, että pistokkaasi kukoistavat ja juurtuvat uusiin ympäristöihin. Tutustu myös Agrecol-juurien lannoitteisiin lisäetujen saamiseksi. Ja niille, jotka siirtävät herkkiä ruukkukasveja, Zielony Dom -brändin "Zdrowy Korzeń" -suihke on täydellinen valinta.

Vieraile tänään juurijauheiden ja oksastusvahojen osastollamme. Osta tunnettuja brändejä verkossa saumattoman kokemuksen saamiseksi ja tule arvostetuksi vakioasiakkaaksemme. Se on todella sen arvoista!