• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Prašci za ukorjenjivanje i voskovi za cijepljenje

Ako ste strastveni vrtlar, praškovi za ukorjenjivanje i voskovi za kalemljenje su neizostavni dodaci vašem alatu. Ovi proizvodi za njegu biljaka visoke kvalitete jamče izvrsne rezultate kod rezidbe drveća i uspješno razmnožavanje putem reznica. Redovita rezidba je ključna za sve voćke, grmlje i mnoge ukrasne vrste. Pri uklanjanju debljih grana bitno je nanijeti vosak za kalemljenje, ubrzavajući zacjeljivanje tkiva i štiteći biljku od štetnih bakterija i gljivica.

U tu svrhu snažno preporučujemo ekonomični Sumin vosak za rane na drveću i grmlju s trakom te pouzdan Eko-Derma vosak za kalemljenje, posebno pogodan za kalemljenje drveća. Otkrijte jednostavnost inovativnog spreja Fito-Plaster, koji se može nanijeti bez kista i dodaje dozu zabave vrtlarenju. Ako rezite reznice, razmotrite naše vrhunske stimulatore korijena. "Korzonek Z" je namijenjen rastu korijena zelenih biljaka, "Korzonek PZ" za polu-grmlje, a "Korzonek D" za biljke s drvenastim stabljikama. Ovi izvrsni proizvodi poznatog brenda Target osigurat će da vaše reznice uspješno uspiju i razviju se u novim okolinama. Također istražite Agrecol gnojiva za ukorjenjivanje radi dodatnih prednosti. A za one koji presađuju osjetljive lončanice, sprej "Zdrowy Korzeń" iz Zielony Dom odličan je izbor.

Posjetite danas naš odjeljak s praškovima za ukorjenjivanje i voskovima za kalemljenje. Kupujte poznate brendove putem interneta za besprijekorno iskustvo i postanite cijenjeni redoviti kupac. Isplati se doista!