• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Prašci za ukorjenjivanje i voskovi za cijepljenje

Ako ozbiljno shvatite svoj vrtlarski hobi, prah za korenje i voskovi za cijepljenje svakako bi trebali stajati na vašem popisu za kupnju. Ovi profesionalni proizvodi za njegu biljaka jamče izvrsne rezultate obrezivanja drveća i omogućuju vam uspješno stvaranje reznica. Sva voćka i grmlje, kao i brojne ukrasne vrste zahtijevaju redovitu rezidbu. Velike rane nastale uklanjanjem debljih grana potrebno je prekriti voskom za cijepljenje koji će ubrzati regeneraciju tkiva i zaštititi oslabljenu biljku od patogenih bakterija i gljivica.

Upravo u tu svrhu preporučujemo isplativi i učinkovit vosak za cijepljenje Sumin za rane na drvetu i grmlju s vrpcom i pouzdani i čvrsti vosak za cijepljenje Eko-Derma, posebno preporučen za cijepljenje drveća. Inovativni proizvodi u spreju, poput Fito-gipsanog spreja, koji se mogu nanositi bez četke, čine vrtlarenje još zabavnijim. Ako obrezujete drveće i grmlje kako biste dobili izdanke za reznice, naručite jedan od naših izvrsnih stimulatora za ukorjenjivanje. "Korzonek Z" (Root Z) namijenjen je poticanju rasta korijena zelenih biljaka, "Korzonek PZ" (Root PZ) za polugrmove biljke i "Korzonek D" (Root D) za biljke s lignified stabljikama i deblima. Ovaj čudesni trio proizvoda dolazi od poznate marke Target. Izvrsni stimulatori za ukorjenjivanje omogućit će da se vaše reznice sjajno razviju i potpuno uspostave na novim mjestima. Također biste trebali saznati više o gnojivima za ukorjenjivanje Agrecol. Ako vam, pak, treba pomoć u presađivanju osjetljivih lončanica, za vas imamo na raspolaganju sredstvo za prskanje "Zdravi korijen" (zdravi korijen) za presađivanje biljaka iz Zielony Doma.

Ljubazno vas potičemo da posjetite našu potkategoriju praškovi za ukorjenjivanje i voskovi za cijepljenje. Naručite proizvode potpisane od poznatih robnih marki putem interneta, uživajte u praktičnom iskustvu kupovine i postanite naš redoviti kupac. Vrijedno je toga!

"Prirodni" vosak za cijepljenje - Target® - 125 g - -10%
53.65 kn 59.61 kn
Kalem za rane i posjekotine - Hunter - 250 g - -10%
60.88 kn 67.65 kn
Dresing za lukovice - Sadzvit Eko Profi - 500 ml - -10%
75.35 kn 83.73 kn