Serbuk akar dan lilin cantuman

Sekiranya anda mengambil hobi berkebun dengan serius, serbuk penanaman dan lilin cantuman pasti masuk dalam senarai membeli-belah anda. Produk penjagaan tanaman profesional ini menjamin hasil pemangkasan pokok yang sangat baik dan membolehkan anda berjaya menghasilkan keratan. Semua pokok buah dan pokok renek, serta banyak spesies hiasan memerlukan pemangkasan biasa. Luka besar yang disebabkan oleh penyingkiran dahan yang lebih tebal perlu ditutup dengan cantuman lilin yang akan mempercepat pertumbuhan semula tisu dan melindungi tanaman yang lemah dari bakteria dan kulat patogen.

Untuk tujuan itu, kami mengesyorkan lilin cangkok Sumin yang menjimatkan dan berkesan untuk Luka Pokok dan Luka dengan Jalur dan lilin cantuman Eko-Derma yang boleh dipercayai dan kukuh, yang disyorkan terutamanya untuk cantuman pokok. Produk penyembur inovatif, seperti Fito-Plaster Spray, yang boleh digunakan tanpa berus, menjadikan berkebun lebih menyeronokkan. Sekiranya anda memangkas pokok dan pokok renek untuk mendapatkan pucuk untuk keratan, pesanlah salah satu perangsang rooting terbaik kami. "Korzonek Z" (Root Z) ditujukan untuk merangsang pertumbuhan akar tanaman hijau, "Korzonek PZ" (Root PZ) untuk tanaman semi-semak dan "Korzonek D" (Akar D) untuk tanaman dengan batang dan batang yang dilekatkan. Trio produk yang luar biasa ini berasal dari jenama Target yang terkenal. Perangsang rooting yang sangat baik akan membolehkan keratan anda berkembang dengan hebat dan membangun sepenuhnya di laman web baru. Anda juga harus mengetahui lebih lanjut mengenai Baja Pemupukan Agrecol. Sekiranya anda, sebaliknya, memerlukan bantuan dalam pemindahan tanaman periuk sensitif, kami mempunyai Ubat Penyembur "Zdrowy Korzeń" (Akar Sehat) untuk Tanaman Pemindahan dari Zielony Dom yang tersedia untuk anda.

Kami mengalu-alukan anda untuk mengunjungi subkategori Rooting Powders dan mencangkok lilin. Pesan produk yang ditandatangani oleh jenama terkenal dalam talian, nikmati pengalaman membeli-belah yang selesa dan menjadi pelanggan tetap kami. Ia berbaloi!