Zaden van gazania

Bestel gazania-zaden, zodat uw tuin in de zomer en de vroege herfst wordt versierd met veelkleurige bloemen die op de zon lijken. Ze groeien het best ingezaaid op een zonnige plaats in een permeabele en vruchtbare grond. Gazania's zien er geweldig uit aan de randen, in rotstuinen, randen en kunnen worden gekweekt in containers.

We raden de "Zonneschijn" gazania aan, genaamd schatbloem, een nogal laaggroeiende plant met veelkleurige bloemen die naar de zon wijzen. "Chansonette", een grootbloemige gazania-variëteit die perfect geschikt is voor rotstuinen, kan ook uw interesse opwekken.

Alle gazania-zaden die in onze online winkel worden verkocht, zijn van de hoogste kwaliteit, omdat ze uitsluitend afkomstig zijn van bewezen producenten. Betwijfel het? Bekijk ze eens!

$5.23 $3.92
Gazania 'Giant Series' is een mooie mix van eenjarige planten die 30 tot 40 centimeter hoog worden. De planten bloeien van juli tot oktober en hebben...
Voorraad
+
Promotie eindigt

$5.23 $3.92
Gazania 'Sunshine Mix' is een mooie mix van eenjarige planten die 30 tot 40 centimeter hoog worden en bloeien van een relatief lange periode, van juli tot...
Voorraad
+
Promotie eindigt