Benih Gazania

Perintahkan benih gazania, sehingga taman anda akan dihiasi pada musim panas dan awal musim gugur dengan bunga berwarna-warni yang menyerupai matahari. Mereka tumbuh paling disemai di tapak yang cerah ke dalam tanah yang telap dan subur. Gazanias kelihatan hebat di sempadan, di taman-taman rock, edgings dan boleh ditanam dalam bekas.

Kami mencadangkan "Sunshine" gazania yang dipanggil bunga harta, tumbuhan yang agak rendah berkembang dengan bunga berwarna-warni yang menghadapi matahari. "Chansonette", pelbagai bunga gazania yang sangat sesuai untuk taman-taman rock, mungkin juga membangkitkan minat anda.

Semua benih gazania yang dijual di kedai dalam talian kami adalah berkualiti tinggi, kerana mereka datang semata-mata dari pengeluar terbukti. Meraguinya? Semak mereka!

$5.23 $3.92
Gazania 'Giant Series' adalah campuran indah tumbuhan tahunan yang tumbuh 30 hingga 40 sentimeter tinggi. Bunga-bunga tumbuh-tumbuhan dari Julai hingga...
Dalam stok
+
Promosi berakhir

$5.23 $3.92
Gazania 'Sunshine Mix' adalah gabungan campuran tumbuh-tumbuhan tahunan yang tumbuh 30 hingga 40 sentimeter dengan ketinggian dan bunga dari tempoh yang...
Dalam stok
+
Promosi berakhir