• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Palm zaden

Als je een vleugje exotische schoonheid aan je huis en tuin wilt toevoegen, overweeg dan om wat palmzaden aan je collectie toe te voegen. Je krijgt de kans om te kiezen uit verschillende soorten, zodat je zeker de perfecte match voor je voorkeuren zult vinden. Ons assortiment omvat premium palmzaden, zoals de majestueuze Koninklijke Palm en de elegante Washingtonia Filifera, bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en sterke kiemkracht. Wees gerust, onze zaden komen uitsluitend van betrouwbare producenten.

De Koninklijke Palm, ook wel bekend als de Canarische dadelpalm, gedijt het beste in een pot en in een zonnige ruimte. Tijdens de zomermaanden kun je hem zelfs op je balkon of terras tentoonstellen, maar zorg ervoor dat je hem beschermt tegen koude temperaturen om bevriezing te voorkomen. Deze sterke plant heeft een lange levensduur, hoewel hij periodiek moet worden verpot - jaarlijks voor jonge planten en eens in de 2-3 jaar voor volwassen exemplaren. Wanneer hij in een pot wordt gekweekt, bereikt hij meestal hoogtes van slechts een paar meter; echter, in warmere klimaten, wanneer hij in de grond wordt geplant, kan hij oprijzen tot imposante hoogtes van wel 40 meter en weelderige, dichte bladeren vormen met slanke bladeren.

Op dezelfde manier gedijt Washingtonia Filifera uitsluitend in potten in warme, goed verlichte interieurs, aangezien ons klimaat niet bevorderlijk is voor optimale groei. Hij bereikt indrukwekkende hoogtes van enkele meters en produceert waaiervormige bladeren met delicate, draadvormige vezels. Regelmatig verpotten is essentieel om zijn gezondheid en vitaliteit te behouden.

Voor degenen die het moeilijk vinden om een enkele soort te kiezen, raden we aan om onze gemengde palmzaadcollectie te verkennen. Deze zorgvuldig samengestelde selectie biedt de mogelijkheid om diverse palmvariëteiten te ontdekken, waarvan sommige zelfs je ruimte kunnen versieren met kleine bloeiwijzen in wit, geel of crèmekleurige bloemen. Houd er rekening mee dat alle palmsoorten het beste gedijen in potten in warme, goed verlichte omgevingen. Tijdens de zomer kun je ze gerust buiten plaatsen om van de zonnestralen te genieten.

Verken onze categorie "Palmzaden" en ga op reis om je eigen tropische paradijs te kweken. Transformeer je huis en tuin met deze betoverende botanische wonderen. Koop nu en zie de magie van palmzaden tot leven komen in je eigen ruimte.