• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel klibbar

Gödningspinnar är ett absolut måste för både krukväxtägare och trädgårdsmästare! Denna underkategori inkluderar effektiva, långvariga gödningsmedel i form av torra pinnar, som bör appliceras direkt på växtens rotsystem. För att förenkla valet av rätt produkt erbjuder vi produkter anpassade för specifika växtgrupper och arter.

I vår butik hittar du beprövade och testade gödningspinnar för orkidéer, gröna växter, pelargoner, andra blommande balkongväxter samt för grönsaker och örter (missa inte våra fantastiska gödningspinnar för tomater, paprika och gurkor). Vårt sortiment inkluderar bland annat gödningspinnar berikade med vitaminer, de med högre järninnehåll och pinnar gjorda av gödsel. Prova vår senaste upptäckt: de exceptionella gödningspinnarna med guano och mykorrhiza, utformade för växter försvagade av skadedjur (de Speciella "O"-gödningspinnarna) och de som lider av svampsjukdomar (Speciella "G"-gödningspinnarna).

Våra speciella gödningspinnar med mykorrhiza och hjälparbakterier utgör en komplett gödningslösning och erbjuder effektiv hjälp för försummade växter i dåligt skick. De förbättrar rotens upptagningsförmåga, förbättrar vatten- och näringsupptag och ökar växternas motståndskraft mot sjukdomar. Alla dessa utmärkta gödningsmedel och tillsatser finns tillgängliga till exceptionellt konkurrenskraftiga priser i vår onlinebutik. Du behöver inte längre offra effektivitet för priset - en enda gödningspinne kan räcka från 30 till 60 dagar.

Om du är intresserad av ännu längre prestanda, överväg Osmocote Gödningspikar, som gradvis frigör näringsämnen under 9 månader! Vår online trädgårdsbutik erbjuder dem som enskilda enheter eller i större 12-stycksförpackningar. Alla våra produkter kommer från välrenommerade, ledande tillverkare av organiska och mineraliska gödningsmedel såsom Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral och Zielony Dom. Beställ original gödningspinnar för hem, balkong, trädgårdsväxter och grönsaker online - du är alltid välkommen i vår butik!

40.59 kr