• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове пръчки

Пръчките за торене са абсолютно задължителни както за собствениците на цветни саксии, така и за градинарите! Тази подкатегория включва ефективни и издръжливи торове във формата на сухи пръчки, които трябва да се нанасят директно в коренната система на растението. За да улесним избора на правилния продукт, предлагаме продукти, предназначени за конкретни групи растения и видове.

В нашия магазин ще намерите проверени и изпробвани пръчки за торене за орхидеи, зелени растения, пеларгонии, други обилно цъфтящи растения за балкона, както и за зеленчуци и подправки (не пропускайте нашите великолепни пръчки за торене на домати, чушки и краставици). В нашата гама се включват, сред другите, пръчки за торене, обогатени с витамини, такива с по-високо съдържание на желязо и пръчки, произведени от тор. Изпробвайте нашето най-ново откритие: изключителните пръчки за торене с гуано и микориза, предназначени за растения, ослабени от вредители (Специални "O" Пръчки за торене) и страдащи от гъбични заболявания (Специални "G" Пръчки за торене).

Нашите специални пръчки за торене с микориза и помощни бактерии представляват пълноценно решение за торене и предлагат ефективна помощ за запущени растения в лошо състояние. Те подобряват способността на корените за абсорбиране, подобряват асимилацията на вода и хранителни вещества и увеличават устойчивостта на растенията към болести. Всички тези отлични торове и добавки са на разположение на изключително конкурентни цени в нашия онлайн магазин. Вече не трябва да жертвате ефективността на цената - една единствена пръчка за торене може да продължи от 30 до 60 дни.

Ако ви интересува още по-продължително действие, разгледайте Пръчките за торене Osmocote, които постепенно освобождават хранителни вещества през 9 месеца! Онлайн градинарският ни магазин ги предлага както като отделни бройки, така и в по-големи опаковки от 12 броя. Всички наши продукти са от водещи производители на органични и минерални торове като Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral и Zielony Dom. Поръчайте оригинални пръчки за торене за домашни, балконски, градински растения и зеленчуци онлайн - винаги сте добре дошли в нашия магазин!